Nem semmi! Biztonsági frissítést kap a Galaxy S9

2022.03.11
Címkék:

Samsung Galaxy S9


A Samsung négy éve dobta piacra a Samsung Galaxy S9 sorozatot, de még mindig érkeznek rá frissítések

A Samsung négy éve dobta piacra a Samsung Galaxy S9 sorozatot Android 8.0 Oreo rendszerrel. A sorozatba tartozó okostelefonok 2019 elején megkapták az Android 9 Pie alapú One UI frissítést, 2020-ban pedig az Android 10 alapú One UI 2 frissítést.

 

Az továbbra is dicséretes, hogy a Samsung még négy és öt éves okostelefonját is frissíti a legújabb biztonsági javításokkal. A Samsung Galaxy S9 és a Samsung Galaxy S9+ telefonokon 2022 márciusában újabb biztonsági frissítés fog megjelenni. Sőt, valójában ezek az eszközök korábban kapják meg az új frissítést, mint a többi közelmúltbeli telefon.

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

 

A Galaxy S9 és a Galaxy S9+ legújabb szoftverfrissítése a G96xFXXUHFVB4 firmware-verzió nevet viseli. A frissítés jelenleg bevezetés alatt áll Németországban, de várhatóan hamarosan további európai és globális régiókra is kiterjeszti. Az új frissítés tartalmazza a 2022. márciusi biztonsági javítást, amely több mint 50 sebezhetőséget javít ki, hibajavításokat és stabilitási fejlesztéseket is tartalmazhat.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

    Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

    2024.05.03
    | PhoneArena
    Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    2024.04.03
    | SamMobile
    A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    2024.04.15
    | PhoneArena
    Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    2024.03.21
    | Phone Arena
    Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.