Megújult a Samsung böngészője

2020.12.07| Samsung

A vállalat bejelentette gyors webböngészője, a Samsung Internet legújabb frissítését, így még jobb lett.

A Samsung Internet 13.0 több új funkcióval teszi egyszerűbbé és biztonságosabbá az internethasználatot. A felhasználói élmény új adatvédelmi és biztonsági megoldásokkal lett teljes. A Samsung Internet 13.0 új engedélyezési felületén figyelmeztetés jelenik meg, ha a rendszer potenciálisan kártékony oldalt észlel, amely értesítéseket szeretne megjeleníteni.

A személyes adatok biztonsága kiemeleten fontos, ezért elérhető a Titkos mód is, amely automatikusan törli a böngészési előzményeket az ablakok bezárásakor. A 13.0 frissítéssel a Titkos mód ikonja már megjelenik a fejlécben, így könnyen követhető, mikor van bekapcsolva. A Titkos módról lapon a felhasználók részletesen tájékozódhatnak erről a funkcióról.

 

A cég több új fejlesztést és funkciót integrált a Samsung Internet alkalmazásba, így a felhasználói élmény minden eddiginél jobb lett.

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

  • A Magas kontrasztarány már Sötét módban is elérhető, így a feliratok és egyéb elemek is jobban kiemelkednek a háttérből.
  • A Samsung Internet 13.0 bemutatja a kibővíthető alkalmazássávot az olyan menüpontok számára, mint a könyvjelzők, a mentett oldalak, az előzmények és a letöltések.
  • Az állapotsor elrejtésével nagyobb képernyőfelület érhető el, így a felhasználók elmerülhetnek a böngészett tartalmakban.
  • A Video asszisztens alkalmazással, teljes képernyőn megtekintett videók a kijelző közepére duplán koppintva szüneteltethetők.
  • A könyvjelzők címe könnyen szerkeszthető, így azonnal felismerhetők és egyszerűen visszakereshetők.

A Samsung Internet felhasználók értesítést kapnak, amint az új verzió elérhetővé válik a számukra. A Samsung Internet böngésző legújabb verziója a Google Play áruházból vagy a Galaxy Store-ból is letölthető.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    2024.04.03
    | SamMobile
    A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    2024.04.15
    | PhoneArena
    Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    2024.03.21
    | Phone Arena
    Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
    Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

    Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

    2024.05.03
    | PhoneArena
    Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!