Használod a Samsung böngészőjét? Még jobb lett!

2021.03.14| Samsung

Továbbfejlesztett adatvédelmi és biztonsági megoldások a Samsung Internet 14.0 béta verziójában.

A vállalat bemutatja a Samsung Internet 14.0 bétát. A fejlett adatvédelmi és biztonsági lehetőségekkel és új funkciókkal érkező alkalmazást a kihajtható okoseszközök és a felhasználói felületek folyamatos fejlődésének korszakára tervezték.

Új és megújult adatbiztonsági megoldások

A Samsung Internet 14.0 béta Intelligens követésmegelőzés funkciójával megvédi a felhasználókat böngészés közben. A rendszer felismeri, ha egy oldal követni próbálja a felhasználót és automatikusan megállítja, így az online tevékenység rejtve marad a kíváncsi tekintetek elől.  

A Samsung Internet 14.0 bétában bemutatkozik az új Adatvédelem és biztonság, amellyel a felhasználók könnyedén ellenőrizhetik és módosíthatják biztonsági beállításaikat, valamint napi statisztikákat kaphatnak a blokkolt felugró ablakokról és más fenyegetésekről. A felhasználók az információk alapján megalapozott döntéseket hozhatnak adatbiztonsági kérdésekben.  

Használod a Samsung böngészőjét? Még jobb lett!

A kihajtható korszak webböngészője

A kihajtható Galaxy készülékek felhasználói a Hajlított módnak köszönhetően a kijelző felső részén nézhetnek videókat, míg a vezérlőgombok a kijelző alsó felén jelennek meg, így az eszköz kényelmesebben használható. A Samsung Internet 14.0 verziójával ez lehetőség még egyszerűbb lesz. A Hajlított mód automatikusan bekapcsol, amint egy videó teljes képernyős módban jelenik meg, így nem szükséges azt a Videóasszisztensen keresztül aktiválni.

A multitasking új szintje

A Samsung Internet 14.0 béta verziója az Alkalmazáspár funkció segítségével lehetővé teszi egyszerre több Samsung Internetes böngésző elindítását, valamint ezek egyidejű osztott képernyős megtekintését is. Ennek köszönhetően a felhasználók egy recept olvasása közben megnézhetik akár a hozzá tartozó oktatóvideót is, de könnyedén összehasonlíthatják az árakat is egy úticél kiválasztásakor.

Használod a Samsung böngészőjét? Még jobb lett!

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Testreszabott böngészési élmény, a kedvenc betűtípussal

A Samsung Internet 14.0 béta a felhasználók kedvenc betűtípusának használatával, vagy egy könnyebben olvasható változat alkalmazásával teszi lehetővé az online böngészés élményének testreszabását. A Samsung Internet Beállítások menüjében a Labs felületen minden webhelyen megjelenő betűtípus egységesen hozzáigazítható a készüléken használthoz. 

A Samsung Internet 14.0 béta hasznos szolgáltatásai között megtalálható:

  • Közvetlen írás a Galaxy Tab S7 sorozaton: A felhasználók az S Pen segítségével most közvetlenül a Samsung Internet keresősávjába vagy egy weboldal bármely szövegdobozába írhatnak, a kézírás pedig azonnal szöveggé alakul.

  • Olvasási mód: A továbbfejlesztett Olvasási mód használatával a különösen sűrűn szedett, szöveges oldalak automatikusan könnyebben olvasható formátumra alakíthatók.
  • Fordító bővítmény: A Samsung Research fordítómotorjának segítségével ez a böngészőbővítmény 18 nyelvet támogat, amelyek fordítása könnyedén megtekinthető böngészés közben.

A Samsung Internet 14.0 várhatóan áprilisban jelenik meg, a béta tesztelési időszakot követően. A meglévő Samsung Internet felhasználók értesítést kapnak, amikor az új verzió elérhetővé válik. A Samsung Internet böngésző legújabb verziója a Google Play Áruházból vagy a Galaxy Store-ból is letölthető.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei