Mégis lesz olcsó iPhone

2013.04.19| GSM Arena

Már legalább 1-2 éve pletykálják, hogy az aktuális Apple iPhone mellett egy butított tudású, ám olcsóbb, szélesebb kör számára is elérhető változat is bemutatásra kerül.

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Már legalább 1-2 éve pletykálják, hogy az aktuális Apple iPhone mellett egy butított tudású, ám olcsóbb, szélesebb kör számára is elérhető változat is bemutatásra kerül. Eddig váratott magára a „messiás”, a legújabb fotó tanúsága szerint azonban van valóságalapja. Ha feltételezzük, hogy nem egy egyszerű, kínai másolatról van szó, úgy tényleg elképzelhető az olcsó iPhone megjelenése. A képen látható burkolat műanyagból készült, ez is erősen hozzájárulna a költségek csökkentéséhez. A fehér plasztik fényes és minden látható a hátlapon, ami elvileg egy valódi iPhone-on is, így tehát a kamera, a LED vaku, a hangerőgombok és a némító gomb helye. A forrás szerint a burkolat 0.4-0.6 mm-rel vastagabb mint az Apple iPhone 4S-é. A pletykák a fotón kívül szólnak még olcsóbb, 32nm-es A5 processzorról (ez van az iPad miniben), 3.5 colos Retina kijelzőről és az Apple iPhone 4-ből származó 5 megapixeles kameráról. A híreknek ellentmond Phil Schiller, aki szerint az olcsó iPHone egyszerűen nem lehet az Apple jövője, hiszen a teljes marketing és a portfólió felépítése ennek ellentmondana. Sajnos sokkal valószínűbbnek tűnik, hogy a képen az egyik iPhone egy kínai, például eBayen is megvásárolható tokját látjuk.



A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.