Megérkezett a két új LG okosóra

2017.02.10| Phone Arena

Az LG lerántotta a leplet a Watch Style és a Watch Sport okosórákról.

Közel három évvel az Android Wear bejelentése után itt a frissítés, a két új óra a szintén velük együtt megjelent Android Wear 2.0 rendszerrel debütált. Az új OS az eddigi legnagyobb fejlesztés, amely a viselhető készülékek rendszereit illeti. Nemcsak számos új watch face, továbbfejlesztett edzés figyelés, új alkalmazások jellemzik, de könnyebb a kapcsolattartás az ismerősökkel is. Termeszetsen az új órák támogatják a gyors és tanulékony Google Asszisztenst is, bár egyelőre csak angol és német nyelven, de hónapokon belül bővül a nyelvek listája.

Az LG Watch Style egy igazán visszafogott, elegáns óra lett, kerek kijelzővel, minden hivalkodás nélkül. Ezüst, rószaarany és titán színekben lesz megvásárolható, szíjból pedig egy szabvány, 18 mm-es darabra bármikor kicserélhető. Az LG árul majd hozzá bőr és szilikon szíjakat is. A kerek korona a Watch Style fő kezelési lehetősége, segítségével lehet tekerni a menüben és mindent intézni.

A Style-lal szemben az LG Watch Sport abszolút az ellenkezője, nagy és brutális, abszolút a méretes férfiak, sportolók számára fejlesztették ki. Olyan újdonságok kerültek bele mint GPS, NFC a vezeték nélküli fizetéshez, valamint pulzusmérő, amely automatikusan tudja rögzíteni az edzést. Két plusz gombbal rendelkezik a Sport a Style-hoz képest, az egyik a Google Fitet indítja el, a másik pedig az Android Pay-t. Nagyon fontos különbség még, hogy a Watch Sport fel tud kapcsolódni mobil hálózatra is, rajta hívások bonyolíthatók. Az LG Watch Sport titánium és sötétkék színekben lesz megvásárolható.

Első körben Kanadában, Oroszországban, Szaúd-Arábiában, Dél-Afrikában, Dél-Koreában, Tajvanon, az Egyesült Arab Emirátusokban és Nagy-Britanniában kerül a boltokba a két óra, méghozzá heteken belül. A Watch Style 250 dollárba kerül, míg a Watch Sport 350 dollárt kóstál, itthon nagyjából ezeket az összegeket várhatjuk, csak euróban.

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.