Még vékonyabb okosórát készít az LG

2016.02.12| GSM Arena

A kisebbik dél-koreai gyártó új smartwatch modellen dolgozik, amely várhatóan jóval vékonyabb lesz elődjénél, így sokak számára az új készülék felmerülhet opcióként.

Az új óra alapjául a Snapdragon Wear 2100 szolgál majd. Ez az új rendszer chip harminc százalékkal kisebb és huszonöt százalékkal jobban gazdálkodik az energiával mint a legtöbb okosórában használt Snapdragon 400 CPU. Az LG most hivatalosan is megerősítette a jó hírt, méghozzá nem más mint David Yoon, az LG hordozható készülékek divíziójának elnöke. David hozzátette, a Qualcomm Technologies új generációs tervei egybevágnak az LG ötleteivel, így kooperációban készült el a Snapdragon Wear 2100 processzor és további modelleken is együtt dolgoznak majd. Az biztos, hogy az LG az egyik legszebb Android Wear alapú smartwatch modelleket dobta piacra, az LG G Watch R készüléket az LG Watch Urbane követte, miközben a Wear rendszer hatalmas újításokon ment keresztül a 2.0 verziószámra való váltáskor tavaly októberben. Az új Snapdragon Wear platformot már más gyártók is tesztelik.

Még vékonyabb okosórát készít az LG

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Snapdragon Wear 2100-ba négy darab Cortex-A7 mag kerül, ezek maximum 1.2 gigahertzes órajelen tudnak dolgozni, a grafikus megjelenítést Adreno 304 GPU biztosítja. A SoC 640×480 pixel felbontású kijelzőkkel tud maximum együtt dolgozni. A chipből két változat is készül, az egyik csak Bluetooth és Wi-Fi kapcsolatra képes, a másik pedig teljesértékű 2G63G/LTE hálózati támogatást is élvez. Mindkét chip elérhetővé teszi az NFC, a GPS és a Quick Charge 2.0 gyorstöltés funkciókat.A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

2023.05.05
| Phone Arena
A legújabb trend az okostelefonok terén az összecsukható telefonok. Ezek két képernyővel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást futtassunk, így jobb multitaskerek lehetünk.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei