Már most hatalmas siker a HTC Butterfly

2012.12.14| GSM Arena

A tajvani gyártó lett az első, amely 5 colos, full HD felbontású okostelefont dobott piacra, méghozzá a HTC Butterfly képében.

A tajvani gyártó lett az első, amely 5 colos, full HD felbontású okostelefont dobott piacra, méghozzá a HTC Butterfly képében. Míg a konkurencia épp azon dolgozik, hogy boltokba kerüljenek az újdonságok, a HTC már most kifogyott a raktárkészletből a gyönyörűséget illetően. A HTC Butterfly (gyönyörű, Kínába szánt reklámvideó itt), amely amerikai megfelelője a HTC Droid DNA, Japánban igencsak kelendő, így a cég elárulta, hogy év végéig nagy szállítmány érkezik még, igyekeznek a lehető leggyorsabban kiszolgálni az igényeket. Jack Tong, a HTC Észak-Ázsia vezetője kipletykálta, hogy egyrészt marketing stratigát változtatnak, így kevesebb csúcsmodellt terveznek piacra dobni, hogy ezen készülékek termékciklusa hosszabb legyen – nem úgy mint most a HTC One X, majd HTC One X+, most pedig a HTC Butterfly esetében, amelyek gyorsan követték egymást alig pár hónap különbséggel -, másrészt több olcsóbb, 175-350 dolláros ár közötti mobil várható a HTC logojával. Ez utóbbi logikus lépés, hiszen így egyre többen válthatnak régi típusú telefonokról okostelefonra és engedhetik meg maguknak ezt a luxust. A HTC Butterfly hamarosan Európában is elérhető lesz.

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!



A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Három hét múlva jön a HTC A9 Aero

Három hét múlva jön a HTC A9 Aero

2015.09.09
| Phone Arena
A friss hírek szerint a tajvani gyártó szeptember 29-én mutatja be a HTC A9 Aero csúcsmobilt, valamint a HTC Butterfly 3 modelleket.
HTC Butterfly S: drága, de gyönyörű

HTC Butterfly S: drága, de gyönyörű

2013.06.19
| Unwired View
A tajvani gyártó ma hivatalosan is lerántotta a leplet a HTC Butterfly utódjáról, a HTC Butterfly S modellről.
HTC J butterfly: gyönyörűség három színben

HTC J butterfly: gyönyörűség három színben

2012.10.17
| HTC
A tajvani gyártó hamarosan bemutatja legújabb okostelefonját, az androidos HTC J butterfly-t.
Élőben a gyönyörű HTC Deluxe DLX-szel!

Élőben a gyönyörű HTC Deluxe DLX-szel!

2012.11.23
| GSM Arena
A pletykák után végre hivatalos fotókon is látható a még be nem mutatott okostelefon, a HTC Delxue DLX.