LTE funkcióval érkezik az új Samsung Galaxy Watch okosóra

2018.08.10

Az új Samsung okosóra továbbfejlesztett alvásfigyelő funkcióval és LTE támogatással is rendelkezik.

A Samsung Galaxy Note 9 mellett bemutatkozott az új Samsung Galaxy Watch okosóra is, ami kiemelkedő akkumulátor élettartammal, 768/1,5 GB RAM-mal, 4 GB-os belső társolóval és LTE adatátvitellel érkezik a boltokba. Az új okosóra stressz-szintet és alvást monitorozó funkciókat, valamint három különböző, ezüst, éjfekete és rózsaarany számlapot és variálható színű óraszíjakat vonultat fel.

A Galaxy Watch talán legfontosabb technikai paramétere az új akkumulátor, ami akár 80 órás működést is képes garantálni, így nincs szükség a mindennapos töltésre sem. Az LTE adatátviteli technológiának köszönhetően pedig az üzenetküldés, a telefonhívás, a térképkövetés és a zenehallgatás is rendkívül egyszerűvé válik az óra segítségével. Emellett az új, továbbfejlesztett alvásfigyelő funkció monitorozza az alvási fázisokat , beleértve a REM szakaszt is, ezzel segít beszabályozni a felhasználók ideális alvási szokásait ezzel segítve a pihenést. A 21 új, beltéri gyakorlattal kiegészülve a Galaxy Watch immár 39 edzésfajtát képes monitorozni, így a felhasználók személyre szabhatják és váltogathatják a mozgásformákat.

A Corning Gorilla Glass DX+ üvegnek köszönhetően a Galaxy Watch katonai szintű tartósságot,  az 5 ATM besorolású,  iparágvezető vízállóság pedig megbízható tartósságot biztosít bármely környezetben. Az okosóra ónixfekete, holdszürke, terrakotta, lime sárga, lila, halványbézs, sötétszürke és barna színű szíjjal rendelhető.

A Galaxy Watch 46 milliméteres ezüst, valamint 42 milliméteres fekete és rózsaarany színben érhető el és ezúttal sem maradt ki az immár védjegynek számító forgatható funkciógyűrű. A Bluetooth verziós Galaxy Watch Magyarországon 2018. szeptember második felében kerül forgalomba 119.990 (46 mm) és 109.990 (42 mm) forintos ajánlott fogyasztói áron.

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    Vércukormérő szenzort kaphat a Galaxy Watch 4

    Vércukormérő szenzort kaphat a Galaxy Watch 4

    2021.01.26
    | SamMobile
    A Samsung Galaxy Watch 4, illetve Watch Active 3 okosóra egy, a diabéteszesek számára rendkívül fontos szenzort kaphat.
    Gyilkos áron: itt a Xiaomi Apple Watch klónja

    Gyilkos áron: itt a Xiaomi Apple Watch klónja

    2019.11.05
    | Phone Arena
    Wear OS és igazán ütős árral érkezett a Xiaomi okosórája.
    Vélemény: csalódás lehet a Samsung Galaxy Watch 6?

    Vélemény: csalódás lehet a Samsung Galaxy Watch 6?

    2023.07.31
    | Global Data
    A GlobalData szerint a Samsung Galaxy Watch 6 sorozatú okosórák csalódást okoznak, mivel hiányoznak az innovatív funkciók.
    Samsung Galaxy Watch Active és Buds teszt

    Samsung Galaxy Watch Active és Buds teszt

    2019.04.08
    | Telefonguru
    Ha egy könnyű és kicsi, de valódi okosóra az álmod, akkor a Galaxy Watch Active-ban nagy eséllyel megtalálod, amit keresel.