Látta már az új csúcs Xiaomi fülest és okosórát?

2023.02.27| Xiaomi

A gyártó tegnap este a Xiaomi 13 okostelefon széria mellett két kiegészítőt is bejelentett.

Minden szempontból magával ragadó: Xiaomi Buds 4 Pro

Továbbfejlesztett TWS funkcióival a Xiaomi legújabb fülhallgatója a hangzásbeli részletesség mellett páratlan zenehallgatási élményt nyújt. A Xiaomi Buds 4 Pro-t a Sony LDAC technológiájával látták el, amely akár 990 kb/s adatátviteli sebességet és akár 32 bites bitmélységet, valamint Hi-Res Audio Wireless támogatást tesz lehetővé. 

A Xiaomi Buds 4 Pro mindezek mellett lenyűgöző aktív zajszűrő képességekkel is rendelkezik, akár 48dB mélységgel, amely hatékonyan elszigeteli a felhasználókat a nem kívánt interferenciáktól. A fülhallgatóval a legforgalmasabb utcán sem kell zavaró tényezőkkel számolni.

A Xiaomi Buds 4 Pro beépített Dimensional audio funkciója érzékeli a felhasználók fejmozgását, és a hangzást a térbeli helyzetnek megfelelően állítja be a valóban térhatású hangzás érdekében. 

A Buds 4 Pro kimagasló üzemidővel büszkélkedhet, egyetlen töltéssel akár 9 óra zenehallgatást tesz lehetővé, ami töltőtokkal akár 38 órára növelhető. A fülhallgató támogatja a vezeték nélküli töltést is, emellett zökkenőmentesen válhatnak a felhasználók a csatlakoztatott eszközök között a beépített kéteszközös csatlakozási funkció (dual-device connectivity) jóvoltából.

A Xiaomi Buds 4 Pro egyedi tokban található, amely a több mágnesből álló rögzítésnek köszönhetően stabilan tartja és védi a fülhallgatókat. Az új "Intelligens Fit Monitoring" funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megtalálják a tökéletes illeszkedést. Az új fülhallgatók Star Gold és Space Black színben kaphatók.

A Xiaomi Buds 4 Pro piacra dobásával a felhasználók most először módosíthatják a hangbeállításokat a dedikált Xiaomi Earbuds applikáción keresztül. Az app révén olyan személyre szabott funkciókhoz nyílik hozzáférés, mint például az ANC (zajszűrő) módok, a láthatósági beállítások, a beépített Dimensional audio funkció vagy a két eszközhöz történő csatlakozás.

A Xiaomi Buds 4 Pro 99.990 Ft ajánlott fogyasztói áron lesz megvásárolható várhatóan márciustól a Xiaomi hivatalos csatornáin keresztül. 

Xiaomi Watch S1 Pro, a klasszikus

A Xiaomi Watch S1 Pro a klasszikus óradizájn és a friss okosóra-technológia megtestesítője. A prémium anyagok felhasználásával készült óra 1,47 hüvelykes AMOLED kijelzővel, forgatható gombbal és karcálló zafírkristály üveggel rendelkezik, amely hosszú élettartamot garantál. 

Két különböző színváltozatban – ezüst tok barna bőrszíjjal és fekete tok fekete fluorgumi szíjjal – kapható. Mindkét óra testreszabható több mint 100 gyönyörű óralappal, ezáltal az eszközök bármilyen ízlésnek megfelelnek. Az univerzális óratüske lehetővé teszi a szíjak egyszerű cseréjét.

A Xiaomi Watch S1 Pro zökkenőmentes integrációja, az egységes felhasználói felület és az optimalizált animációk javítják a kezelőfelület esztétikáját és a képernyő gördülékenységét. Az okosóra fejlett szinkronizálási képességei kiküszöbölik az értesítések fogadásának késleltetését az eszközök között. 

A Xiaomi Watch S1 Pro egy kizárólag a Xiaomi okostelefonokra érvényes párosítási funkcióval is rendelkezik, amelynek köszönhetően az eszközök párosítása gyerekjáték, s a beállítási folyamatok is leegyszerűsödnek.

A Xiaomi Watch S1 Pro valós idejű információkat követ nyomon több mint 100 sportcélú aktivitásról. A futók számára 10 program áll rendelkezésre, amelyeket előre összeállítottak a különféle fitnesz-igényeknek megfelelően, beleértve a futás/séta kombókat kezdőknek, vagy a zsírégető/állóképesség-központú edzést, sőt a kifejezetten a szív és a tüdő egészségének erősítésére szolgáló intervallum edzést is. 

Az eszköz mindezek mellett edzésadatok és egészségkövető funkciók sorozatát is kínálja, beleértve az elégetett kalóriák rögzítését, az edzés intenzitását, az alvásfigyelést, a pulzusszámot és az SpO (véroxigén-szint) követést, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen nyomon követhessék napi edzésük előrehaladását és saját egészségi állapotukat.

A Xiaomi Watch S1 Pro akár 14 napos akkumulátoridővel büszkélkedhet, és rendkívül gyorsan töltődik: 10 perces feltöltéssel további 2 napig használható. 

Vezeték nélküli töltődokkolóval rendelkezik, amely képes 85 perc alatt 100%-ra feltölteni az eszközt. A Xiaomi Watch S1 Pro erős hangszóróval felszerelt, az AI zajszűrő algoritmus pedig lehetővé teszi, hogy a felhasználók zavartalanul kommunikáljanak, amikor Bluetooth telefonhívásokat kezdeményeznek az órán keresztül.

A Xiaomi Watch S1 Pro 149.990 Ft ajánlott fogyasztói áron lesz megvásárolható várhatóan márciustól a Xiaomi hivatalos csatornáin keresztül.

 

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

    Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

    2024.05.03
    | PhoneArena
    Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    2024.04.03
    | SamMobile
    A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    2024.04.15
    | PhoneArena
    Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    2024.03.21
    | Phone Arena
    Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.