Látta már az új csúcs Xiaomi fülest és okosórát?

2023.02.27| Xiaomi

A gyártó tegnap este a Xiaomi 13 okostelefon széria mellett két kiegészítőt is bejelentett.

Minden szempontból magával ragadó: Xiaomi Buds 4 Pro

Továbbfejlesztett TWS funkcióival a Xiaomi legújabb fülhallgatója a hangzásbeli részletesség mellett páratlan zenehallgatási élményt nyújt. A Xiaomi Buds 4 Pro-t a Sony LDAC technológiájával látták el, amely akár 990 kb/s adatátviteli sebességet és akár 32 bites bitmélységet, valamint Hi-Res Audio Wireless támogatást tesz lehetővé. 

Látta már az új csúcs Xiaomi fülest és okosórát?

A Xiaomi Buds 4 Pro mindezek mellett lenyűgöző aktív zajszűrő képességekkel is rendelkezik, akár 48dB mélységgel, amely hatékonyan elszigeteli a felhasználókat a nem kívánt interferenciáktól. A fülhallgatóval a legforgalmasabb utcán sem kell zavaró tényezőkkel számolni.

A Xiaomi Buds 4 Pro beépített Dimensional audio funkciója érzékeli a felhasználók fejmozgását, és a hangzást a térbeli helyzetnek megfelelően állítja be a valóban térhatású hangzás érdekében. 

Látta már az új csúcs Xiaomi fülest és okosórát?

A Buds 4 Pro kimagasló üzemidővel büszkélkedhet, egyetlen töltéssel akár 9 óra zenehallgatást tesz lehetővé, ami töltőtokkal akár 38 órára növelhető. A fülhallgató támogatja a vezeték nélküli töltést is, emellett zökkenőmentesen válhatnak a felhasználók a csatlakoztatott eszközök között a beépített kéteszközös csatlakozási funkció (dual-device connectivity) jóvoltából.

A Xiaomi Buds 4 Pro egyedi tokban található, amely a több mágnesből álló rögzítésnek köszönhetően stabilan tartja és védi a fülhallgatókat. Az új "Intelligens Fit Monitoring" funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megtalálják a tökéletes illeszkedést. Az új fülhallgatók Star Gold és Space Black színben kaphatók.

Látta már az új csúcs Xiaomi fülest és okosórát?

A Xiaomi Buds 4 Pro piacra dobásával a felhasználók most először módosíthatják a hangbeállításokat a dedikált Xiaomi Earbuds applikáción keresztül. Az app révén olyan személyre szabott funkciókhoz nyílik hozzáférés, mint például az ANC (zajszűrő) módok, a láthatósági beállítások, a beépített Dimensional audio funkció vagy a két eszközhöz történő csatlakozás.

A Xiaomi Buds 4 Pro 99.990 Ft ajánlott fogyasztói áron lesz megvásárolható várhatóan márciustól a Xiaomi hivatalos csatornáin keresztül. 

Xiaomi Watch S1 Pro, a klasszikus

A Xiaomi Watch S1 Pro a klasszikus óradizájn és a friss okosóra-technológia megtestesítője. A prémium anyagok felhasználásával készült óra 1,47 hüvelykes AMOLED kijelzővel, forgatható gombbal és karcálló zafírkristály üveggel rendelkezik, amely hosszú élettartamot garantál. 

Látta már az új csúcs Xiaomi fülest és okosórát?

Két különböző színváltozatban – ezüst tok barna bőrszíjjal és fekete tok fekete fluorgumi szíjjal – kapható. Mindkét óra testreszabható több mint 100 gyönyörű óralappal, ezáltal az eszközök bármilyen ízlésnek megfelelnek. Az univerzális óratüske lehetővé teszi a szíjak egyszerű cseréjét.

A Xiaomi Watch S1 Pro zökkenőmentes integrációja, az egységes felhasználói felület és az optimalizált animációk javítják a kezelőfelület esztétikáját és a képernyő gördülékenységét. Az okosóra fejlett szinkronizálási képességei kiküszöbölik az értesítések fogadásának késleltetését az eszközök között. 

Látta már az új csúcs Xiaomi fülest és okosórát?

A Xiaomi Watch S1 Pro egy kizárólag a Xiaomi okostelefonokra érvényes párosítási funkcióval is rendelkezik, amelynek köszönhetően az eszközök párosítása gyerekjáték, s a beállítási folyamatok is leegyszerűsödnek.

A Xiaomi Watch S1 Pro valós idejű információkat követ nyomon több mint 100 sportcélú aktivitásról. A futók számára 10 program áll rendelkezésre, amelyeket előre összeállítottak a különféle fitnesz-igényeknek megfelelően, beleértve a futás/séta kombókat kezdőknek, vagy a zsírégető/állóképesség-központú edzést, sőt a kifejezetten a szív és a tüdő egészségének erősítésére szolgáló intervallum edzést is. 

Látta már az új csúcs Xiaomi fülest és okosórát?

Az eszköz mindezek mellett edzésadatok és egészségkövető funkciók sorozatát is kínálja, beleértve az elégetett kalóriák rögzítését, az edzés intenzitását, az alvásfigyelést, a pulzusszámot és az SpO (véroxigén-szint) követést, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen nyomon követhessék napi edzésük előrehaladását és saját egészségi állapotukat.

A Xiaomi Watch S1 Pro akár 14 napos akkumulátoridővel büszkélkedhet, és rendkívül gyorsan töltődik: 10 perces feltöltéssel további 2 napig használható. 

Vezeték nélküli töltődokkolóval rendelkezik, amely képes 85 perc alatt 100%-ra feltölteni az eszközt. A Xiaomi Watch S1 Pro erős hangszóróval felszerelt, az AI zajszűrő algoritmus pedig lehetővé teszi, hogy a felhasználók zavartalanul kommunikáljanak, amikor Bluetooth telefonhívásokat kezdeményeznek az órán keresztül.

A Xiaomi Watch S1 Pro 149.990 Ft ajánlott fogyasztói áron lesz megvásárolható várhatóan márciustól a Xiaomi hivatalos csatornáin keresztül.

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei