Karácsonyi akció: 1 dollár a Nova Launcher

2020.12.24| Nova Launcher

Szokás szerint idén is hatalmas kedvezménnyel vásárolható meg az egyik kedvenc launcherünk Prime verziója.

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Nova Launcher Prime változata, avagy a minden funkciót biztosító verzió minden évben 1-2 alkalommal olcsóbban szerezhető be. A Nova segítségével látványosan át lehet alakítani az egyébként a gyártók által kifejlesztett, néha butácska kezelőfelületet, egészen pontosan helyette használni a Nova megoldását. A launcher Prime verziója olyan plusz lehetőségeket biztosít a felhasználóknak mint a gesztusok használata, az olvasatlan értesítések számszerű kiírása a TeslaUnread plugin segítségével vagy épp a mappázható alkalmazás lista, az appok elrejtésének lehetősége az átláthatóság kedvéért, sok effekt és még sok-sok hasznos lehetőség.

A teljes áron 4.99 dolláros, sok-sok éve fejlesztett app most mindössze 0.99 dollárba kerül. Mi Nova rajongóként csak ajánlani tudjuk! Próbáljátok ki az ingyenes verziót és ha tetszett, gyorsan vegyétek meg az akciós Nova Launcher Prime-ot!

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.