Júniusban jön a Realme GT3!

2022.02.23| GsmArena
Címkék:

realme gt neo3


Realme GT Neo3 szivárgás: Snapdragon 888 lapkakészlettel, 50MP kamera OIS-szel

Néhány hete kiszivárogtak a Realme GT Neo3 Gaming Edition részletei, most pedig az alap modellről kerültek elő információk. A telefon egyszerűen Realme GT Neo3 néven lesz ismert, és várhatóan néhány hónap múlva kerül piacra.

A telefont július 31-én mutatják be, a @OnLeaks és a Zollege által közölt információk szerint körülbelül 340 dolláros árcédulával érkezik. Gyanítjuk, hogy ez az ár valamilyen launch day promóciót foglal magában, mivel egyébként elég alacsony lenne. 

Az alap GT Neo3 várhatóan a Snapdragon 888 lapkakészletet használja majd. A Neo2 tavaly egy Snapdragon 870-nel indult, így a 888 akkor teljesítménynövekedést is hozhat, még akkor is ha nem a legújabb Qualcomm. Ami a Gaming Edition modellt illeti, az a pletykák szerint a Dimensity 9000 lapkakészletet használja majd, így az valóban gyorsabbnak bizonyulhat a kettő közül.

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Mindenesetre az új modell egy továbbfejlesztett kamerabeállítással is rendelkezik majd, 50 MP-es főérzékelővel és OIS-szel (szemben a 64 MP-es OIS nélküli modellel). A többi kamera ugyanaz lesz, mint a 2021-es modellnél, ez azonban 8 MP-es ultraszéles, 2 MP-es makró és 16 MP-es szelfi kamerát jelent. A kijelző mérete azonos, 6,62 hüvelykes lesz.

Az alap modellnek 5000 mAh-s akkumulátorral kell rendelkeznie, ugyanúgy, mint tavaly. Az, hogy a töltési sebességet 65W fölé fejlesztik-e, egyelőre nem világos (a Gaming Edition állítólag 125W-os lesz, szóval van rá esély).

A GT3 sorozat hónapokkal később érkezik, valószínűleg először Kínában, majd Indiában és más piacokon is terjeszkedik.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Dupla ujjlenyomatolvasó az új Huawei-ben

Dupla ujjlenyomatolvasó az új Huawei-ben

2018.04.04
| Huawei
Dupla ujjlenyomat-olvasóval érkezik a Mate széria új luxus darabja
Már a Huawei okosórái is kompatibilisek a Strava appal

Már a Huawei okosórái is kompatibilisek a Strava appal

2022.10.19
| Huawei
Mostantól egyszerűen együttműködnek a Huawei viselhető okoseszközei a népszerű közösségi fitnesz alkalmazással, a Strava-val.
Nagy Huawei akció november végéig

Nagy Huawei akció november végéig

2023.11.17
| Huawei
2023. november 30-ig a MediaMarkt több üzletében és webáruházában a Huawei kínál számos okos eszközt jelentős kedvezménnyel a Black Friday akció keretében. Az akcióban szereplő termékek között megtalálható a HUAWEI P60 Pro okostelefon, a WATCH 3 és GT okosórák, valamint vezeték nélküli fülhallgatók is.
Holnap globálisan is bemutatásra kerül több Huawei készülék

Holnap globálisan is bemutatásra kerül több Huawei készülék

2022.05.17
| GsmArena
A Huawei hivatalosan is megerősíti, hogy holnap globálisan is elindul a Mate Xs 2 és a Watch GT3 Pro.