Jövő hónapban mutatják be a OnePlus Open okostelefont

2023.09.22| Android Police
Címkék:

OnePlus Open

,

pletyka


Ez lesz az első, könyvszerűen összehajtható okostelefon a OnePlus kínálatában.

Max Jambor információi alapján a OnePlus első összehajtható okostelefonja, a OnePlus Open október 19-én kerülhet piacra. A piacra dobás dátuma szerint a OnePlus közvetlen versenyben lesz a Samsunggal és a Google-lel, mivel a Galaxy Z Flip5 ellen pozicionált telefon két héttel jelenik meg a Google Pixel 8 után.

A pletykák szerint a OnePlus Open könyvszerű dizájnnal, 7,8 hüvelykes 2K AMOLED összehajtható kijelzővel, 120 Hz-es frissítési rátával, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 SoC processzorral, 256 GB tárhellyel és 4800 mAh akkumulátorral rendelkezik.

Az összehajtható készülékek iránti kereslet továbbra is erős és úgy tűnik, hogy minden cég igyekszik megfelelni ennek az igénynek. Míg úgy hihettük, hogy már mindent láttunk, a fiatalabb cégek, mint a OnePlus, további lehetőségeket mutatnak be. A vállalat merész lépéseket tesz az új összehajthatóval, és bár a gyártók általában igyekeznek titokban tartani a dolgokat az hivatalos megjelenésükig, mindig van némi információszivárgás.

Nemrégiben, rögtön azután, hogy a OnePlus bejelentette, hogy az első összehajtható készüléke "hamarosan" érkezik, kiszivárgott néhány olyan hír, hogy a megjelenés késik. Erre egy időszakos csend következett, de Max Jambor most egy tweetben utalt arra, hogy a várakozás talán véget érhet. Jambor rendkívül magabiztos hangnemben megadta a bemutató pontos dátumát. "Az első összehajtható okostelefon a @OnePlus-tól október 19-én érkezik!" - írta a tipster a Twitteren (most már X).

Ez a időzítés tovább fokozhatja a OnePlus Open már amúgy is szoros versenyét. A OnePlus úgy tűnik, hogy közvetlenül a Samsung készülékei ellen pozicionálja prémium összehajtható készülékét, és már az első marketing anyagaiban a Galaxy Z Fold5-tel is versenyre kel. 

Ha Jambor szivárgása igaznak bizonyul, a OnePlus döntése a bemutató dátumra még nagyobb versenyt hozhat, mivel két héttel a Google Pixel 8 megjelenése után kerül sor a bemutatóra. De ahogyan a dolgok gyorsan mennek a smartphone piacon, ez még mindig elegendő idő lehet a Pixel eufóriát elfelejteni.

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A OnePlus többnyire hallgatott a specifikációiról, de a legfrissebb hírek gazdagítják a képzeletünket arról, hogy milyen lehet az új könyvszerű összehajtható. A készüléknek lapos élei lehetnek és bőr hátlapja. A telefon egy hagyományos 7,8 hüvelykes 2K AMOLED összehajtható kijelzővel rendelkezhet, hatalmas, kör alakú kameravágással és egy Alert Slider csúszkával.

A könyvszerű eszközhöz tartozhat egy 6,3 hüvelykes előlapi kijelző is, 120 Hz-es frissítési ráta támogatással. A szivárgások azt is sugallják, hogy a OnePlus új összehajthatója Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 SoC processzort kaphat és nagy tárhelyet kínálhat. 

A felhasználóknak kevesebb gondjuk lehet az belső tárhellyel, mivel a készülék akár 256 GB adatot is tárolhat 16 GB RAM-mal. Az Open összehajtható 67W töltést is támogat, és 4800 mAh akkumulátorral rendelkezhet.

Mivel a OnePlus a BBK tulajdonában van, a vállalat néhány érdekes funkciót és találmányt is kölcsönözhet testvérbrandjétől, az Oppótól, például a Find N2 összehajthatót.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Google nélküli élet a vég vagy valami kezdete?

A Google nélküli élet a vég vagy valami kezdete?

2020.04.12
| Telefonguru
2019-ben bannolta az Egyesült Államok elnöke a Huawei-t, ezzel hatalmas pofont adva neki. Vajon túléli?
Vége a MIUI-nak?

Vége a MIUI-nak?

2023.10.10
| GSM Arena
Azt pletykálják, hogy a Xiaomi véget vet a MIUI androidos szoftvercsomagnak és más lesz helyette.
Tényleg hatalmas Black Friday akciók a OnePlusnál

Tényleg hatalmas Black Friday akciók a OnePlusnál

2023.11.18
| OnePlus
A OnePlus sem maradt ki a Black Friday akciókból, több telefonját és számos kiegészítőt akciózik éppen.
A hazai mobilhálózatok a második legjobbak a világon

A hazai mobilhálózatok a második legjobbak a világon

2018.09.30
| Telenor
A magyarországi mobilhálózatok a második legjobbak a világon, legalábbis a mobil videózást tekintve.