Játékra hegyezték ki a Red Magic 5G-s mobilját

2020.03.13| Android Headlines

A Nubia Red Magic 5G a világ első okostelefonja 144Hz kijelző frissítéssel.

Bemutatkozott a Nubia újdonsága, a Red Magic 5G Kínában, csúcskategóriás tudással, kifejezetten játékra fejlesztve. A vállalat kínálatában nem túl nehéz messziről felismerni a Red Magic modelleket, bár az 5G kissé eltér a korábbi szériáktól.

A hátlapon ugyanis hatalmas X-et látunk, ebbe került a hátlapi tripla kamera összeállítás, a Red Magic logo és a márkajelzés. Az 5G felirat sem maradt le, illetve a Red Magictől megszokott, ismert LED fények is kivehetők.  

A Red Magic 5G-ben egy beépített, 15.000 rpm-en pörgő ventilátor, valamint folyadékhűtés található, ezek gondoskodnak arról, hogy a legteljesítmény-igényesebb játék esetén is hűs maradjon a készülék a kézben.

Bal oldalon egy kapcsoló található a készülékházon, ezzel lehet belépni a „játék módba”. A Nubia emellett a dokkoló portot szintén oldalra, a keret közepére álmodta meg, hogy játék közben is kényelmes legyen.

A kijelző 6.65 colos, full HD+6 felbontású AMOLED kijelző, a világon elsőként kínál a telefonok között 144Hz-es frissítési rátát. A panel emellett 240Hz-es érintésérzékenységgel rendelkezik, igen, ez is a játékélményt emeli. A burkolat alatt Snapdragon 865 dolgozik 8/12/16 gigabájt LPDDR5 RAM mellett. Tárhelyből 128 vagy 256 gigabájt kérhető, UFS 3.0 gyorsaságot ígér.

A Red Magic 5G Android 10 alapú Red Magic OS-t futtat. A hosszú játékidőt 4500 mAh-s akkumulátor biztosítja, amely akár 55 wattal is tölthető vezetékesen. A Nubia „léghűtéses turbo gyorstöltésnek” nevezi. A hátlapra került a 64 megapixeles Sony IMX686-os fő kamera, a 8 megapixeles ultraszéles és a 2 megapixel felbontású makro érzékelő, de az előlapon található 8 megapixeles szelfi optika is a kínálat része.

A 9.75 mm vastag telefon 218 grammot nyom a mérlegen, van rajta jack dugó és a dual SIM támogatás is alap. A modell fekete, piros, valamint piros-kék összeállításban lesz megvásárolható, illetve készül egy különleges, átlátszó hátlapos kiadás, akárcsak a Xiaomi Mi 10 Explorer Edition. A Nubia Red Magic 5G legolcsóbb verziója Kínában átszámítva 541 dolláros áron kerül a piacra. A különleges, átlátszó hátlappal, 12 és 16 gigabájt RAM-mal felvértezett változata 655 és 741 dollárnak megfelelő összegér vihető haza.

 

 

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.