Itthon is kapható a Honor MagicBook 15

2020.05.13| Honor

Május 20-tól hazánkban is elérhető a Honor MagicBook 15, a vállalat ultravékony, kompakt laptopja.

A Honor MagicBook 15 FullView kijelzője 15,6 hüvelyk átmérőjű és csupán 5,3 mm keskeny kerettel rendelkezik három oldalon, a készüléktest 87 százalékát így a képernyő foglalja el. Az 1920×1080p felbontású megjelenítőn fényvisszaverődést csökkentő réteg található, ami napfényben sem ront a képen. A Honor MagicBookkal a képernyő előtt töltött idő kényelmesebb és biztonságosabb, köszönhetően a 180 fokban kihajtható alumínium háznak, valamint a TÜV Rheinland által tanúsított kékfény-csökkentésnek.

A laptopokkal szemben alapvető elvárás a mobilitás és a megbízhatóság. A Honor MagicBook hazánkba is érkező 15,6 hüvelykes változata 42 Wh-s akkumulátort kapott, mellé pedig 65 W-os gyorstöltő társul, melynek csupán fél óra kell ahhoz, hogy 53%-ra feltöltse az eszközt. Nagy előny a hordozhatóság szempontjából, hogy a gyorstöltő kis méretét és 160 grammos súlyát tekintve egy átlagos telefontöltőhöz hasonlít.

USB-C csatlakozója telefon vagy más eszköz töltésére is alkalmas, a töltőkábel pedig adatátvitelre használható, így a Honor MagicBook felhasználóinak kevesebb kiegészítőt kell maguknál tartaniuk. A laptop csak 1,53 kilót nyom, és a legvastagabb pontján is mindössze 16,9 mm.

Az AMD Ryzen 5 3500U processzor, a 8 gigabájt DDR4 kétcsatornás RAM és a Radeon Vega 8 grafikus kártya együtt biztosítja az akadozásmentes teljesítményt. A notebook rendkívül gyors PCIe NVMe SSD meghajtóval rendelkezik, amely akár ötször nagyobb olvasási sebességet nyújt, mint egy szokásos SATA SSD meghajtó.

A Honor MagicBook 15 pop-up webkamerával érkezik, ami észrevétlenül megbújik a billentyűzet kameragombja alatt. A billentyű megnyomására jön elő a kamera, ha pedig már nincs rá szükség, ugyanilyen egyszerűen lecsukható. A Honor legújabb notebookja az ujjlenyomat-érzékelővel gyorsan és kényelmesen bekapcsolható.

A Honor továbbfejlesztette az intelligens eszközöket összekapcsoló Magic-Linket, melynek segítségével a MagicBook 15 és egy Honor okostelefon kapcsolódása csupán a két készülék összeérintésével megoldható. A Magic-Link 2.0 lehetővé teszi több képernyő együttműködését, megkönnyítve ezzel a márka telefonjain és laptopjain végzett munka összehangolását. Ezzel a megoldással a mobil képernyője megjeleníthető a laptopon, és a mobilon elérhető fájlok a notebook billentyűzetével, egerével szerkeszthetőek. A gyors csatlakozás jegyében a MagicBook 15 készülékházán helyet kapott még egy 3,5 mm audió csatlakozó, valamint HDMI, USB 2.0 és USB 3.0 bemenet.

A Honor MagicBook a márka első laptopszériája, ami nemzetközi forgalomban is elérhető. A letisztult, minimalista stílusú alumínium ház a magas minőséget, a keret mentén végigfutó azúrkék fény pedig a MagicBook egyediségét hangsúlyozza. Magyarországra 15,6 colos kijelzővel, szürke színben érkezik, US-nemzetközi billentyűzet kiosztással. Május 20-ától az Extreme Digital és az eMAG webáruházon keresztül rendelhető meg bruttó 219 990 forintos javasolt fogyasztói áron. 

A Honor MagicBook 15 vásárlói a Microsoft 365 otthoni verziójának próbaelőfizetését is megkapják egy hónapos használatra, ingyenesen, amely az Office alapjaira építkezve biztosít tartalmakat, sablonokat és felhőalapú megoldásokat a mesterséges intelligencia támogatásával.

 

 

 További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    Ezeket az appokat mielőbb törölje telefonjáról!

    Ezeket az appokat mielőbb törölje telefonjáról!

    2022.10.11
    | Phone Arena
    A Meta több mint négyszáz Facebook-kompromittáló Android- és iOS-alkalmazást észlelt, amelyeket „azonnal” törölnie kellene adatai védelme érdekében.
    A Honor 90 GT megjelent 24 GB RAM-mal és 100 W-os gyorstöltéssel

    A Honor 90 GT megjelent 24 GB RAM-mal és 100 W-os gyorstöltéssel

    2023.12.28
    | Phone Arena
    A Honor 90 GT immár hivatalos, és bár a telefont az előző generációs Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészlet hajtja, valószínűleg nincs olyan dolog, amit ne lehetne a telefonnal megtenni.
    Kapható a Honor Watch Magic

    Kapható a Honor Watch Magic

    2019.02.01
    | Honor
    Az okosóra lenyűgöző tudással és HD kijelzővel érkezik, egy hétre elegendő akkukapacitással és szívritmus figyeléssel a nap 24 órájában.
    Megérkezett a csúcsokat verő Honor 9 Lite

    Megérkezett a csúcsokat verő Honor 9 Lite

    2018.02.15
    | Honor
    A Honor, a fiatal generáció okostelefon márkája, amely elsősorban az Y generációt célozza meg, kiváló teljesítménnyel zárta a 2017-es évet és ugyancsak remekelt már 2018 elején.