Itthon is kapható a Honor MagicBook 15

2020.05.13| Honor

Május 20-tól hazánkban is elérhető a Honor MagicBook 15, a vállalat ultravékony, kompakt laptopja.

A Honor MagicBook 15 FullView kijelzője 15,6 hüvelyk átmérőjű és csupán 5,3 mm keskeny kerettel rendelkezik három oldalon, a készüléktest 87 százalékát így a képernyő foglalja el. Az 1920×1080p felbontású megjelenítőn fényvisszaverődést csökkentő réteg található, ami napfényben sem ront a képen. A Honor MagicBookkal a képernyő előtt töltött idő kényelmesebb és biztonságosabb, köszönhetően a 180 fokban kihajtható alumínium háznak, valamint a TÜV Rheinland által tanúsított kékfény-csökkentésnek.

A laptopokkal szemben alapvető elvárás a mobilitás és a megbízhatóság. A Honor MagicBook hazánkba is érkező 15,6 hüvelykes változata 42 Wh-s akkumulátort kapott, mellé pedig 65 W-os gyorstöltő társul, melynek csupán fél óra kell ahhoz, hogy 53%-ra feltöltse az eszközt. Nagy előny a hordozhatóság szempontjából, hogy a gyorstöltő kis méretét és 160 grammos súlyát tekintve egy átlagos telefontöltőhöz hasonlít.

USB-C csatlakozója telefon vagy más eszköz töltésére is alkalmas, a töltőkábel pedig adatátvitelre használható, így a Honor MagicBook felhasználóinak kevesebb kiegészítőt kell maguknál tartaniuk. A laptop csak 1,53 kilót nyom, és a legvastagabb pontján is mindössze 16,9 mm.

Itthon is kapható a Honor MagicBook 15

Az AMD Ryzen 5 3500U processzor, a 8 gigabájt DDR4 kétcsatornás RAM és a Radeon Vega 8 grafikus kártya együtt biztosítja az akadozásmentes teljesítményt. A notebook rendkívül gyors PCIe NVMe SSD meghajtóval rendelkezik, amely akár ötször nagyobb olvasási sebességet nyújt, mint egy szokásos SATA SSD meghajtó.

A Honor MagicBook 15 pop-up webkamerával érkezik, ami észrevétlenül megbújik a billentyűzet kameragombja alatt. A billentyű megnyomására jön elő a kamera, ha pedig már nincs rá szükség, ugyanilyen egyszerűen lecsukható. A Honor legújabb notebookja az ujjlenyomat-érzékelővel gyorsan és kényelmesen bekapcsolható.

Itthon is kapható a Honor MagicBook 15

A Honor továbbfejlesztette az intelligens eszközöket összekapcsoló Magic-Linket, melynek segítségével a MagicBook 15 és egy Honor okostelefon kapcsolódása csupán a két készülék összeérintésével megoldható. A Magic-Link 2.0 lehetővé teszi több képernyő együttműködését, megkönnyítve ezzel a márka telefonjain és laptopjain végzett munka összehangolását. Ezzel a megoldással a mobil képernyője megjeleníthető a laptopon, és a mobilon elérhető fájlok a notebook billentyűzetével, egerével szerkeszthetőek. A gyors csatlakozás jegyében a MagicBook 15 készülékházán helyet kapott még egy 3,5 mm audió csatlakozó, valamint HDMI, USB 2.0 és USB 3.0 bemenet.

A Honor MagicBook a márka első laptopszériája, ami nemzetközi forgalomban is elérhető. A letisztult, minimalista stílusú alumínium ház a magas minőséget, a keret mentén végigfutó azúrkék fény pedig a MagicBook egyediségét hangsúlyozza. Magyarországra 15,6 colos kijelzővel, szürke színben érkezik, US-nemzetközi billentyűzet kiosztással. Május 20-ától az Extreme Digital és az eMAG webáruházon keresztül rendelhető meg bruttó 219 990 forintos javasolt fogyasztói áron. 

A Honor MagicBook 15 vásárlói a Microsoft 365 otthoni verziójának próbaelőfizetését is megkapják egy hónapos használatra, ingyenesen, amely az Office alapjaira építkezve biztosít tartalmakat, sablonokat és felhőalapú megoldásokat a mesterséges intelligencia támogatásával.

 

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ezeket az appokat mielőbb törölje telefonjáról!

Ezeket az appokat mielőbb törölje telefonjáról!

2022.10.11
| Phone Arena
A Meta több mint négyszáz Facebook-kompromittáló Android- és iOS-alkalmazást észlelt, amelyeket „azonnal” törölnie kellene adatai védelme érdekében.
A Honor 90 GT megjelent 24 GB RAM-mal és 100 W-os gyorstöltéssel

A Honor 90 GT megjelent 24 GB RAM-mal és 100 W-os gyorstöltéssel

2023.12.28
| Phone Arena
A Honor 90 GT immár hivatalos, és bár a telefont az előző generációs Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészlet hajtja, valószínűleg nincs olyan dolog, amit ne lehetne a telefonnal megtenni.
Kapható a Honor Watch Magic

Kapható a Honor Watch Magic

2019.02.01
| Honor
Az okosóra lenyűgöző tudással és HD kijelzővel érkezik, egy hétre elegendő akkukapacitással és szívritmus figyeléssel a nap 24 órájában.
Megérkezett a csúcsokat verő Honor 9 Lite

Megérkezett a csúcsokat verő Honor 9 Lite

2018.02.15
| Honor
A Honor, a fiatal generáció okostelefon márkája, amely elsősorban az Y generációt célozza meg, kiváló teljesítménnyel zárta a 2017-es évet és ugyancsak remekelt már 2018 elején.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei