iPhone 12: se fülhallgató, se töltő nem jár

2020.06.29| Phone Arena

Két fontos kiegészítőt sem találnak az iPhone 12 vásárlói a gyári csomagban a híres Apple hír szivárogtató szerint.

Hogyan tudja egy vezető mobilgyártó „alacsonyan” tartani a drága telefonok árait? Egyszerű, ki kell venni a sokba kerülő kiegészítőket. Ezt a vonalat hozza a jelek szerint az Apple, ugyanis az iPhone 12 árait így tudja alacsonyan, az iPhone 11 szintjén tartani a költséges 5G ellenére. Múlt hónapban a TF International megbízható elemzője, MIng-Chi Kuo elmondta, az Apple kihagyja az idei iPhone szériából az EarPods vezetékes fülhallgatót, a friss jelentések szerint pedig töltőt sem kapnak a jövendő vásárlók.

Fülhallgatóból nem túl bonyolult a dolog, az Apple az AirPods modellek valamelyikére szeretné rávenni az iPhone-t használókat, az azonban meglepő húzás lesz, ha tényleg nem lesz mivel tölteni a telefont. Állítólag a töltőadapter és az eredeti fülhallgató pótlása plusz 63 dollárba kerül a vásárlóknak. A hír egyébként pár nappal a Twitteren felbukkant 20W-os új töltő fotója után érkezett.

Kuo szerint az 20W-os új kiegészítő létezik és tényleg külön megvásárolható lesz, bár ezzel a fenti hírt nem erősítette meg. A hír arra is kitért, hogy az iPhone-okkal ellentétben az iPad-ekhez továbbra is jár töltő. Az Apple iPHone 11 Pro modelleket a cég gyárilag 18W-os töltővel szállítja, azonban az iPhone 8-tól a 11 szériáig hiába támogatják a gyorstöltést, ezen a változaton kívül mindhez az elképesztően lassú, 5W-os adapter jár évek óta. Ez arra késztette a vásárlókat, hogy újabb 29 dollárért megvegyék a 18W-os kiegészítőt. Más gyártók még ennél is gyorsabb töltőket alkalmaznak és változó, hogy adják-e a gyári dobozban a telefonjaikhoz vagy sem.

 További friss Telefongurus hírek erre!

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.