iPhone 12: se fülhallgató, se töltő nem jár

2020.06.29| Phone Arena

Két fontos kiegészítőt sem találnak az iPhone 12 vásárlói a gyári csomagban a híres Apple hír szivárogtató szerint.

Hogyan tudja egy vezető mobilgyártó „alacsonyan” tartani a drága telefonok árait? Egyszerű, ki kell venni a sokba kerülő kiegészítőket. Ezt a vonalat hozza a jelek szerint az Apple, ugyanis az iPhone 12 árait így tudja alacsonyan, az iPhone 11 szintjén tartani a költséges 5G ellenére. Múlt hónapban a TF International megbízható elemzője, MIng-Chi Kuo elmondta, az Apple kihagyja az idei iPhone szériából az EarPods vezetékes fülhallgatót, a friss jelentések szerint pedig töltőt sem kapnak a jövendő vásárlók.

Fülhallgatóból nem túl bonyolult a dolog, az Apple az AirPods modellek valamelyikére szeretné rávenni az iPhone-t használókat, az azonban meglepő húzás lesz, ha tényleg nem lesz mivel tölteni a telefont. Állítólag a töltőadapter és az eredeti fülhallgató pótlása plusz 63 dollárba kerül a vásárlóknak. A hír egyébként pár nappal a Twitteren felbukkant 20W-os új töltő fotója után érkezett.

iPhone 12: se fülhallgató, se töltő nem jár

Kuo szerint az 20W-os új kiegészítő létezik és tényleg külön megvásárolható lesz, bár ezzel a fenti hírt nem erősítette meg. A hír arra is kitért, hogy az iPhone-okkal ellentétben az iPad-ekhez továbbra is jár töltő. Az Apple iPHone 11 Pro modelleket a cég gyárilag 18W-os töltővel szállítja, azonban az iPhone 8-tól a 11 szériáig hiába támogatják a gyorstöltést, ezen a változaton kívül mindhez az elképesztően lassú, 5W-os adapter jár évek óta. Ez arra késztette a vásárlókat, hogy újabb 29 dollárért megvegyék a 18W-os kiegészítőt. Más gyártók még ennél is gyorsabb töltőket alkalmaznak és változó, hogy adják-e a gyári dobozban a telefonjaikhoz vagy sem.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei