iOS 10 bug: kizárja az iPhone a tulajdonost

2016.10.06| Phone Arena

Egyre több felhasználó számol be arról, hogy aktiválási problémába futott Apple iPhone 7, Apple iPhone 6s vagy Apple iPhone 6s Plus telefonnal.

A hiba a telefon elsÅ‘ bekapcsolásakor jelentkezik vagy ha – régebbi modell esetén értelemszerűen – gyári visszaállítást végeztek rajta és ezután az elsÅ‘ indításkor. Mindkét esetben az iPhone-ok egy Apple ID-vel zártak, azonban a kiírt ID nem a tulajdonosé, így kizárták Å‘ket a saját telefonjuk hozzáférésébÅ‘l. Szerencsére az Apple üzletekben tudnak segíteni a pórul járt felhasználókon, bár hivatalos állásfoglalás még nem érkezett az ügyben a gyártótól.



A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Google Maps vs. Waze: A két navigációs óriás küzdelme a telefonunkon

Google Maps vs. Waze: A két navigációs óriás küzdelme a telefonunkon

2026.08.09
| Android Police
Bár a Google mindkét alkalmazást birtokolja, még mindig nyomós okunk van mindkettőt feltelepíteni.
Négy navigációs funkció, amiben a Waze továbbra is a Google Maps előtt jár

Négy navigációs funkció, amiben a Waze továbbra is a Google Maps előtt jár

2026.08.29
| Android Police
A Google Maps az elmúlt években sokat fejlődött, és több, korábban kizárólag a Waze-re jellemző funkciót is átvett. Ennek ellenére a közösségi jelentések, a járműspecifikus beállítások, az agresszívebb útvonal-optimalizálás és a szórakoztató extrák terén továbbra is vannak olyan területek, ahol a Waze nehezen verhető.
iPhone 18 Pro: három régóta várt fejlesztés végre megérkezhet az Apple új csúcsmobiljába

iPhone 18 Pro: három régóta várt fejlesztés végre megérkezhet az Apple új csúcsmobiljába

2026.08.04
| 9to5Mac
Az iPhone 18 Pro bemutatója már a küszöbön áll, és minden jel arra utal, hogy az Apple három olyan fejlesztést is megvalósít, amelyekre a felhasználók évek óta várnak.
A One UI 9.5 végre elhozza a régóta várt alkalmazás zárat a Galaxy készülékekre

A One UI 9.5 végre elhozza a régóta várt alkalmazás zárat a Galaxy készülékekre

2026.08.15
| SamMobile
A Samsung új funkciója külön jelszó helyett a telefon meglévő feloldási módját használná, így egyszerűen levédhetők lennének az érzékeny alkalmazások és játékok.