Ilyen lesz a Samsung Galaxy S III

2011.09.19
Címkék:

Az Android and me oldal nem kevés információval látta el a Galaxy mobilok rajongótáborát a jövő egyik csúcsmobiljával kapcsolatban.

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Az Android and me oldal nem kevés információval látta el a Galaxy mobilok rajongótáborát a jövő egyik csúcsmobiljával kapcsolatban. Az androidos mobilokra fókuszáló oldal nem javasolja a Google Nexus Prime megvásárlását, szerintük megéri megvárni az SGS III-at. Belsős információk alapján azt állítja a weboldal, hogy bár még nincs működő prototípus, de annyit lehet tudni, hogy a jövő évi Mobile World Congress kiállításon mutatják be a telefont és 2012 közepén kerül majd piacra. A Samsung következő zászlóshajója lesz az SGS III, ezt is várják el az SGS és az SGS II világsikere után.

A pletykák szerint az újdonság négymagos (!), 2 gigaherztes processzorral, 1.5 gigabájt memóriával és 32 gigabájt beépített tárhellyel érkezik majd, ez utóbbi tovább bővíthető lesz újabb 32 gigabájttal microSD kártya segítségével. A kijelző brutálisan nagy, 4.65 colos lesz, méghozzá a legújabb Super AMOLED III nevű technológiával kerülhet piacra 1280×1024 képpont felbontással, 5:4 képaránnyal, valamint 352 ppi pixelsűrűséggel (ez az érték lehet a világ legjobb aránya megjelenéskor). A kézbefogható prototípus hiányát épp a megjelenítő okozza, ennek fejlesztése ugyanis jelenleg az utolsó stádiumban van, tehát még nincs gyártás alatt.

Az SGS III várhatóan 9 mm vékony lesz, fém és üveg burkolattal ellátott, az Android 4.0 Ice Cream Sandwich rendszert pedig egy 2250 mAh-s akkumulátor tartja majd életben, a tíz megapixeles hátlapi kamera 1080p felbontású videók rögzítésére is használható lesz 60fps értékkel. Az egyéb tudást beépített NFC chip, TouchWiz 5 kezelőfelület jelenti, azonban az új TW UI nem lesz annyira tolakodó és bántó mint a most használatos, ez pedig annak köszönhető, hogy az Android ICS rendkívül felhasználóbarát kezelőfelületet kap, tehát nem lesz rá szükséges egy módosított változatot telepíteni. Már ha csak a fele lesz igaz a fenti specifikációnak, tényleg 2012 legnagyobb tudású telefonja lesz a Samsung Galaxy S III.



A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ezekre a telefonokra jár a 20 ezer forintos mobilcsere támogatás

Ezekre a telefonokra jár a 20 ezer forintos mobilcsere támogatás

2022.01.09
Február 14-től lesz elérhető a támogatás, a kereskedők január 31-ig regisztrálhatnak. Mutatjuk a részleteket.
Letölthető: Android 4.3 Samsung Galaxy S4-re

Letölthető: Android 4.3 Samsung Galaxy S4-re

2013.10.22
| GSM Arena
A Samsung i9500 Galaxy S4 modellekre megérkezett az Android 4.3 frissítés, bár ez ténylegesen még csak az Exynos chipsettel felszerelt változatokat érinti.
Megjelent a Samsung Galaxy S3: vérbeli csúcsmobil

Megjelent a Samsung Galaxy S3: vérbeli csúcsmobil

2012.05.04
| Engadget
A nagyobbik dél-koreai gyártó tegnap este bemutatta az idei év sikervárományosát, a Samsung i9300 Galaxy S III mobilt.
Komoly gondok az Android 4.3 frissítéssel

Komoly gondok az Android 4.3 frissítéssel

2013.11.15
| Phone Arena
Nincs két hete sem, hogy a nagyobbik dél-koreai gyártó kiadta a Samsung Galaxy S III-ra a rendszerfrissítést, komoly hibákról számolnak be a felhasználók.