Így telepíts Google Playt a Huawei-edre!

2020.03.17| GSM Arena

Nincs Google Play Services a telefonodon? Segítünk!

 További friss Telefongurus hírek erre!

Ha olyan Huawei vagy Honor mobilod van, ami az amerikai tiltás után került bejelentésre, majd piacra, akkor gyárilag Google szolgáltatások és alkalmazások nélkül kaptad a telefonodat. Van megoldás, bár a Google már többször megoldotta a tiltást, de mindig vannak újabb és újabb megoldások.

Szóval, ha nem tudsz élni a keresőóriás szolgáltatásai nélkül, mert megszoktad és az utóbbi 10+ évben beköltöztél teljesen, akkor tessék, megmutatjuk a legújabb, éppen működő, nem legális megoldást. A telepítéshez szükség van a Chat Partner nevű alkalmazásra. Telepítés után a Detect Device, majd a Repair Now feliratokra kell nyomni, majd végül az Activate gomb adja meg a sikert.

Ha eddig eljutottál, indítsd újra a telefonodat és megtalálod a Google Play Áruházat az alkalmazások listájában, működőképesen. Innentől már csak egy Google bejelentkezésre van szükség és telepíthetők is a szükséges programok. A Chat Partnernek nincs több funkciója, törölhető. Ha a „Device is not Play Protect certified” hibaüzenetet kapod, kezdd elölről a műveletet!

A GSM Arena munkatársai kipróbálták a trükköt egy Huawei P40 lite modellen és gond nélkül működött. A Huawei Mate 30 Pro a fent írt hibaüzenetet dobta és nem működött sajnos a Play telepítés, bár prototípus van náluk, ez lehet a gond oka. Másoknál működött Mate 30 Pron és Huawei Y7p-n egyaránt. A Google Play Áruház telepítését mindenki kizárólag saját felelősségre csinálja! 

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.