Így kapcsold be iPhone-on a PiP funkciót!

2021.08.25| 9to5Mac

Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan lehet bekapcsolni a YouTube Picture-in-Picture (PiP) funkciót iPhone-on és iPaden.

Júniusban a Google elkezdte bevezetni a Kép a képben támogatást a YouTube iPhone apphoz is. Még nem széles körben elérhető, de a YouTube Premium előfizetői számára már elérhető a lehetőség. A prémium előfizetés egyik előnye, hogy „kísérleti új funkciókat próbálhatnak ki”. A YouTube.com/new bemutatja, hogy milyen teszt funkciók érhetők el.

A Kép a képben (PiP) funkcióval más alkalmazások használata közben nézhetsz YouTube-videókat egy mini lejátszóban. Használat: Videó nézése közben csúsztasd felfelé az ujjad (vagy nyomd meg a home gombot) az alkalmazás bezárásához és nézheted tovább a videót egy mini lejátszóban.

Itt alap vezérlés elérhető: lejátszás/szüneteltetés és visszatekerés/előretekerés. Van egy parancsikon az alkalmazásba való visszatéréshez és bezáráshoz, míg a csippetés mozdulatra nagyít/minimalizál.

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

  • Nyisd meg a YouTube.com/new webhelyet, miközben be vagy jelentkezve Google–fiókodba
  • Győződj meg róla, hogy YouTube Premium előfizető (nem csak Music Premium)
  • Keresd meg a „Kép a képben iOS-en” lehetőséget
  • Kattints a „Próbáld ki” gombra
  • Indíts el egy videót a YouTube for iPhone alkalmazásban
  • Indítsd el a Kép a képben alkalmazást az app bezárásával
  • A videó lejátszása folytatódik

A Google megjegyzi, hogy „a képernyő lezárása PiP nézés közben szünetelteti a videót”, de folytatható a zárolt képernyő médiavezérlőivel. A cég azt is elárulta, hogy „dolgozik ezek javításán.”

A tesztidőszak vége 2021. október 31. tehát ezután a YouTube nagy eséllyel minden felhasználó számára elérhetővé teszi a PiP funkciót iPhone-ra és iPadre.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.