Így fog kinézni a Samsung Galaxy S5?!

2014.02.11| SamMobile

A frissen lebukott képek szerint a Galaxy S5 pont úgy néz majd ki mint az S4.

A frissen lebukott képek szerint a Galaxy S5 pont úgy néz majd ki mint az S4. Mindössze hetek választanak el minket a hivatalos bejelentéstől, Sonny Dickson pedig – aki főként Apple híreiről ismert – képet is csatolt az új információhoz. Meglepő a fotó, mivel állítólag teljesen új dizájnt kap az S5, méretek tekintetében 141.7 x 72.5 x 8.2 mm várható, az S4 136.6 x 69.8 x 7.9 mm méretekkel rendelkezik. A kisebb mértékű növekedésből egyértelmű egy nagyobb kijelző, feltehetően 5.2 col képátlóval.

Az alábbi fotón az egyik mobil kiegészítő gyártó honlapja látható, amely még január végén bukott le, azóta persze az addig Samsung Galaxy S5-ről szóló oldal már S4-re módosult, ám a korainak nevezhető lebukás miatt biztosra vehető, hogy a hivatalos bejelentés tényleg közel van, ha már az online oldalakat töltik fel a kereskedők a tartozékokkal.

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Időközben a Samsung Twitter oldalára felkerült az Unpacked 5 esemény frissített meghívója, ahol az S5 bejelentése várható. Ezen rögtön feltűnnek a vadiúj ikonok, innen pedig egyértelműen újra bevillan a már többször pletykált kezelőfelület csere, ez a régi TouchWizt válthatná le végre. Az ikonok alatti feliratok a Samsung saját fejlesztésű szolgáltatásaira és hardverre utalhatnak (úgymint Speed az Exynos processzor miatt, az Outdoor a burkolat stapabírása miatt, illetve a Fitness az S Health miatt).

A pletykák szerint a Samsung Galaxy S5 5.25 colos, 2K felbontású kijelzővel, Snapdragon 805/Exynos 6 processzorral, 3 gigabájt RAM-mal, 16 megapixeles hátlapi kamerával, 3.2 megapixeles előlapi kamerával, 32/64 gigabájt belső tárhellyel, microSD bővíthetőséggel, egy 3200 mAh-s akkumulátorral, Android 4.4 KitKat rendszerrel és új kezelőfelülettel érkezik, továbbá fém és műanyag burkolatban is elérhető lesz, legkorábban márciusban kerülhet a boltokba.



A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

2015.02.10
| Phone Arena
Sokan nem rajonganak az évek óta egyre inkább növekvõ kijelzõkért és szeretnének 5 col alatt maradni, hogy még egyszerûen kezelhetõ legyen egy kézzel a mobil és akár a zsebbe is gond nélkül beférjen.
Halló, hall engem? Fém Samsungom van!

Halló, hall engem? Fém Samsungom van!

2014.11.13
| Phone Arena
A nagyobbik dél-koreai gyártó fém modelljeivel probléma adódott, ahogy az várható is volt, hiszen semmilyen extra trükköt nem vetettek be a térerõ elvesztés problémájának megoldása érdekében.
Exkluzív: képeken az új vízálló Samsung

Exkluzív: képeken az új vízálló Samsung

2015.01.30
| GSM Arena
A nagyobbik dél-koreai gyártó hamarosan bemutatja a víz- és porálló Xcover család legújabb tagját a Samsung Galaxy Xcover 3 képében.
Sony Xperia Z3: minden részlet itt van

Sony Xperia Z3: minden részlet itt van

2014.09.02
| Phone Arena
A japán gyártó a héten mutatja be legújabb Xperia családtagjait, azonban a hivatalos bejelentés előtt gyakorlatilag mindent megtudhattunk a Sony Xperia Z3 modellről.