Huawei MediaPad M2: tablet a zene szerelmeseinek

2016.01.08| Phone Arena

A kínai gyártó kedden lerántotta a leplet a Huawei MediaPad M2 tabletről Las Vegasban.

A jól megérdemelt nemzetközi siker után nem okozott csalódást a cég a rajongóknak és bemutatta az új tabletet, amely a MediaPad termékcsaládot bővíti. Ezzel rögtön meg is cáfolta a nem sokkal korábbi Honor X3 nevet. Az M2 egy méretes, 10.1 colos, full HD felbontású kijelzőt kapott automatikus mód váltással együtt, 16:10 képaránnyal és a meglehetősen alacsonynak számító 226ppi pixelsűrűséggel. Bár a megjelenítő nem annyira éles, a Huawei igyekezett kompenzálni ezt a hiányosságot, mégpedig a lenyűgöző hangélménnyel, melyet a négy darab Harmon/Kardon hangszóró biztosít, akárcsak az Apple iPad Pro esetében. A felső pár hangszóró kezeli a magas hangokat, míg az alsó kettő a mélyebb hangokat, köszönhetően a különleges kialakításnak. A négy hangszórós megoldást Clari-Fi audio up-sampling technológiával dobták fel.

A másik figyelemre méltó hardver a Huawei MediaPad M2-ben a fizikai home gomb, amelybe természetesen ujjlenyomat-olvasó is került. Elnézve a gyártó legújabb fejlesztéseit e téren, kiváló megvalósításokkal találkozhattunk, ehhez elég megnézni a Huawei Mate S vagy a Huawei Mate 8 modelleket, tehát legalább azonos pontosság és sebesség várható a MediaPad M2 tablet esetén is.

A tablet két kamerát is kap, a hátlapi 13 megapixeles, míg az előlapi 5 megapixeles fotók készítésére használható. Többféle változatban lesz megvásárolható a készülék, készül egy 2 gigabájt RAM/32 gigabájt ROM és egy 3 gigabájt RAM/64 gigabájt ROM verzió, ezen felül kérhető csak Wi-Fi vagy pedig Wi-Fi és LTE hálózati támogatást is élvező változat. A belső tárhely mindkét esetében tovább bővíthető microSD kártyával, a magasabb szintű változat pedig támogatja a stylust is a tartozékok közül. Az M-Pen külön lesz megvásárolható és igen hasonlít az Apple és a Microsoft megoldásaira. Az egyelőre nem tiszta, hogy valamilyen aktív eszközről lesz szó, amely saját áramforrást kap vagy passzív kiegészítő.



 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.