Újabb 4G LTE képes táblagép a Huawei kínálatában

2015.09.25| Huawei
Címkék:

Huawei MediaPad M2


Az MediaPad M2 táblagép a zene és a szórakozás szerelmeseinek készült.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Szeptembertől újabb termék érhető el Magyarországon a Huawei kínálatában: a teljes fémborítású Huawei MediaPad M2 4G-képes táblagép. A Huawei legújabb táblagépe karcsú, 99.5 százalékban fém 4G képes multimédiás tablet. A készülék 8 colos változata optimális azon felhasználók számára, akik a házimozizás élményét mobilisen, egy hordozható eszközön szeretnék élvezni. A táblagép nagyszerű hangminőséget, 1920×1200 IPS 283ppi pixelsűrűségű kijelzője kiváló képminőséget kínál. A képernyő egy ACM színmodulnak köszönhetően élethűbb és természetesebb vizuális élményt nyújt.

A MediaPad M2 külső megjelenését a klasszikus zene ihlette, ezért a készülék a vizuális, az akusztikus és az esztétikai formatervezés tökéletes kombinációja. A hátlap finom fém textúrája a kottában lévő hangjegyek hullámzását szimbolizálja, míg a fémes előlap a klasszikus zene rézfúvós hangszereire emlékeztet. A párhuzamosan elhelyezett hangszórók a számukra kialakított vájatban tökéletesen, az akusztikus alapelvek elvárásainak megfelelően működnek, ezáltal biztosítva a legjobb hangzást a fém készüléktestben. A Huawei MediaPad M2 tiszta magas hangokkal, mély basszussal és gazdagabb, részletesebb hangzással kínál egyedülálló audio élményt.

Újabb 4G LTE képes táblagép a Huawei kínálatábanHuawei MediaPad M2 01_20150925.jpg" alt="/txt/hirek/kepek/Huawei MediaPad M2 01_20150925.jpg" width="700" height="414" />

A Huawei a MediaPad M2 megalkotásakor összefogott a Harman/Kardonnal, a világszerte elismert high-end Hi-Fi audio-videó berendezéseket gyártó és forgalmazó céggel annak érdekében, hogy tökéletes hangzást kínálhasson a felhasználóknak. Így a MediaPad M2 hangolását és tesztelését a Harman/Kardon végezte. A Huawei továbbá a Harman/Kardon Clari-Fi zenetárolási technológiáját építette a készülékbe, amely segítségével az M2 automatikusan visszaállítja a tömörített digitális zenei fájlok, például az interneten “streamelt” vagy az online videók zenéjének eredeti hangzását. Ezáltal élesebbek, tisztábbak és dinamikusabbak lesznek a felhasználó által hallgatott dalok. A versenytársak megoldásaival ellentétben ez a MediaPad M2-ben használt technológia nem utólagos hangszínszabályozás vagy jelerősítés segítségével javítja a hangzás minőségét, hanem a probléma gyökerét ragadja meg, és ott kezeli a zenefájlok esetleges hibás hagjeleit.

A Huawei MediaPad M2 segítségével a felhasználók rendkívül gyorsan és zökkenőmentesen tudnak böngészni az interneten. A 4G-képes táblagép akár 150 Mbps-t is elérő adatátviteli sebességgel is fut, illetve támogatja a legújabb 802.11ac Wi-Fi szabványt, így Wi-Fi hálózatokra csatlakoztatva a letöltési sebessége akár a 443 Mbps-ot is elérheti.

A MediaPad M2 táblagépet Kirin 930 nyolcmagos 64 bites processzor működteti, nyolc olyan chippel, amelyek intelligensen kapcsolnak át a magok között attól függően, hogy milyen alkalmazások futnak rajtuk. Így simább működést és alacsonyabb energiafogyasztást biztosítanak. A MediaPad M2 masszív, 4800 mAh-s akkumulátorának köszönhetően a táblagépen egyetlen töltéssel akár 30 órán át élvezheted a zenét. Szoftver téren a Huawei MediaPad M2-t az egyedi Super Wide Sound 2.0 (SWS 2.0) technológiával szerelte fel a gyártó, amely 180 fokos surround hanghatást kínál felhasználóinak.

Hazánkban a Huawei MediaPad M2 8.0 inches, 16 GB-s verziója érhető el szeptembertől ezüst színben, 89 990 Ft javasolt bruttó fogyasztói áron. Az Edigital és a Media Markt áruházakban a készülék Wi-Fi-s verziója kapható.



messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei