Huawei MediaPad M2: tablet a zene szerelmeseinek

2016.01.08| Phone Arena

A kínai gyártó kedden lerántotta a leplet a Huawei MediaPad M2 tabletről Las Vegasban.

A jól megérdemelt nemzetközi siker után nem okozott csalódást a cég a rajongóknak és bemutatta az új tabletet, amely a MediaPad termékcsaládot bővíti. Ezzel rögtön meg is cáfolta a nem sokkal korábbi Honor X3 nevet. Az M2 egy méretes, 10.1 colos, full HD felbontású kijelzőt kapott automatikus mód váltással együtt, 16:10 képaránnyal és a meglehetősen alacsonynak számító 226ppi pixelsűrűséggel. Bár a megjelenítő nem annyira éles, a Huawei igyekezett kompenzálni ezt a hiányosságot, mégpedig a lenyűgöző hangélménnyel, melyet a négy darab Harmon/Kardon hangszóró biztosít, akárcsak az Apple iPad Pro esetében. A felső pár hangszóró kezeli a magas hangokat, míg az alsó kettő a mélyebb hangokat, köszönhetően a különleges kialakításnak. A négy hangszórós megoldást Clari-Fi audio up-sampling technológiával dobták fel.

A másik figyelemre méltó hardver a Huawei MediaPad M2-ben a fizikai home gomb, amelybe természetesen ujjlenyomat-olvasó is került. Elnézve a gyártó legújabb fejlesztéseit e téren, kiváló megvalósításokkal találkozhattunk, ehhez elég megnézni a Huawei Mate S vagy a Huawei Mate 8 modelleket, tehát legalább azonos pontosság és sebesség várható a MediaPad M2 tablet esetén is.

A tablet két kamerát is kap, a hátlapi 13 megapixeles, míg az előlapi 5 megapixeles fotók készítésére használható. Többféle változatban lesz megvásárolható a készülék, készül egy 2 gigabájt RAM/32 gigabájt ROM és egy 3 gigabájt RAM/64 gigabájt ROM verzió, ezen felül kérhető csak Wi-Fi vagy pedig Wi-Fi és LTE hálózati támogatást is élvező változat. A belső tárhely mindkét esetében tovább bővíthető microSD kártyával, a magasabb szintű változat pedig támogatja a stylust is a tartozékok közül. Az M-Pen külön lesz megvásárolható és igen hasonlít az Apple és a Microsoft megoldásaira. Az egyelőre nem tiszta, hogy valamilyen aktív eszközről lesz szó, amely saját áramforrást kap vagy passzív kiegészítő.



További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei