Hétfőn érkezik az iPadOS 16!

2022.10.20| GsmArena
Címkék:

ipad

,

ipados

,

ipados16


A Stage Manager multitasking funkció miatt kicsit megkésve, de jövő héten már elérhető lesz a legújabb iPadOS.

Úgy tűnik, a pletykáknak végig igazuk volt - az Apple ma megerősítette, hogy hétfőn, október 24-én kiadja az iPadOS 16-ot. Ez pontosan az a dátum, amelyről a múlt héten pletykáltak.

Az Apple a múlt hónapban adta ki az iOS 16-ot, de a telefonos és a táblagépes operációs rendszer szétválasztása óta először nem küldte ki ezzel egy időben az iPadOS 16-ot is. A késésnek állítólag az újonnan bevezetett Stage Manager multitasking funkcióval van összefüggésben, amely az M1 és M2 lapkakészletekkel működő iPadek számára lesz elérhető.

Az október 24-i kiadást az Apple iPadOS 16 néven emlegeti, de akár iPadOS 16.1-gyel is érkezhet az iOS 16.1-es kiadással együtt - vagyis a két operációs rendszer verziója ismét szinkronba kerülne. Legalábbis egyes pletykák eddig erre engedtek következtetni. Minden kétségkívül jövő hétfőn derül ki.

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Nem meglepő, hogy a bejelentett új iPadek iPadOS 16-tal kerülnek előre telepítve a boltokba. A frissítés az alap iPad (5. generációs és újabb), az iPad mini (5. generációs és újabb), az iPad Air (3. generációs és újabb), valamint az összes iPad Pro modellre elérhető lesz.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.