Furcsa hang probléma a régi OnePlusokkal

2020.05.08| Android Authority
Címkék:

OnePlus

,

audio bug

,

sztereó


A OnePlus felhasználók furcsa hangproblémákkal szembesülnek vezetékes fejhallgató használatakor.

 További friss Telefongurus hírek erre!

Néhány OnePlus felhasználó furcsa hangproblémáról számol be régebbi OnePlus zászlóshajóikban. Az Android Police által összegyűjtött panaszok szerint a OnePlus telefonok furcsán megcserélik a jobb és a bal audio csatornákat a vezetékes fülhallgatón. Ezeket a panaszokat a OnePlus saját, a Reddit és az XDA fórumain is észlelték.

Hogyan érinti a probléma a OnePlus felhasználóit? A cserélt audiocsatorna azt jelenti, hogy az a hang, amelyet a jobb fülünkön keresztül kellene hallunk, valójában a bal fülhallgató játssza le. A probléma nem feltétlenül nyilvánvaló zenét hallgatva, ám kellemetlen videókat nézni vagy játékot játszani, ahol a csatornaválasztás elengedhetetlen a jó élményhez.

Úgy tűnik, hogy a probléma elsősorban a OnePlus 7 sorozatot érinti, de korábbi telefonokról is beszámoltak, például van OnePlus 5 érintett. Különös módon a sztereó csak úgy működik helyesen, ha vezeték nélküli fülhallgatókat használnak a lejátszáshoz.

Egyes felhasználók médialejátszót, például a VLC-t telepítettek a gyári helyett az audiocsatornák visszafordításához, vagy a monora kapcsolva tudták megkerülni a problémát. Ennek ellenére még nincs hivatalos megoldás. Egyelőre nem tűnik úgy, hogy sok OnePlus felhasználót érin, de a cég azt mondta, már vizsgálja az ügyet. Ha ez szoftverprobléma, a OnePlus frissítéssel könnyen megoldhatja azt.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!