Fejlesztés alatt a legújabb OnePlus!

2019.11.20| GsmArena
Címkék:

oneplus

,

8


A OnePlus a múlt hónapban mutatta be a 7T modelljét, viszont már fejlesztés alatt áll a következő OnePlus zászlóshajó.

A OnePlus a múlt hónapban mutatta be a 7T modelljét, viszont már fejlesztés alatt áll a következő OnePlus zászlóshajó. A legfrissebb szivárgás a TrueTech-től származik, névtelen forrásból származó képek formájában, amelyek bemutatják a közelgő OnePlus 8 Pro állítólagos terveit.

Ezek a tervek megegyeznek az egy hónapnál régebbi tervekkel, amelyekről már korábban is írtunk. A telefon kialakítása OnePlus 7 Pro-ra emlékeztet, néhány apró különbséggel. A hátoldalán a hármas kamerabeállítás hasonló módon van elrendezve, mint a korábbai zászlóshajón, viszont kapott néhány extrát. A felső kamera bal oldalán található kör alakú kivágás egy ToF érzékelő, amelyet majd a portréfotók javítására használhatunk.

 

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A múlt hónapban megjelent renderelések szerint a OnePlus 8 Pro-n egy szelfikamera található, viszont a mostani tervek szerint ez változott. A pletykák szerint a OnePlus 8 és a 8 Pro mindegyikében két szelfikamera kap majd helyet. A bekapcsológomb és a hangerőszabályzó elrendezése úgy tűnik, hogy azonosak a OnePlus 7/7T Pro-val. A pletykák szerint a következő OnePlus zászlóshajó megkapja a 120 Hz-es kijelzőt és a vezeték nélküli töltés támogatást.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.