Európában is elérhető a Realme 6 Pro!

2020.05.03| GsmArena
Címkék:

realme

,

6

,

pro


Május 5-én mutatják be a Realme 6 Pro készüléket, ahol az online közvetítésén értékes ajándékokat sorsolnak ki.

A Realme néhány héttel ezelőtt már elkezdte értékesíteni Európában a 6-os sorozatát, de sokan csalódtak a vállalatban, mert csak a sima Realme 6, illetve az olcsóbb testvére a Realme 6i érkezett.

A cég végül úgy döntött, mivel hatalmas igény lenne a Realme 6 Pro készülékre is, így május 5-én bemutatják Európában is. A Realme élő közvetítést ígér a 6 Pro eszköz köré szervezett online rendezvényre.

Az érdeklődők feliratkozhatnak az oldalra, hogy minél több információt megtudjanak, valamint az új regisztrálók értékes nyereményeket nyerhetnek, többek között 20 darab Buds 2, 10 darab Realme Buds Wireless kerül kisorsolásra. A főnyeremény, pedig nem más lesz, mint egy Realme 6 Pro.

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A Realme 6 Pro egy 90 Hz-es kijelzővel, két előlapi kamerával és négy hátoldalon található lövöldözővel kerül a piacra. A 6 Pro ára várhatóan 279 euró körül fog mozogni.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Apple iPhone 16 Pro: minden, amit eddig tudunk

Apple iPhone 16 Pro: minden, amit eddig tudunk

2023.11.30
| 9to5 Mac
Jön az iPhone 16 Pro és az iPhone 16 Pro Max. Annak ellenére, hogy még mindig hónapok választják el a hivatalos bejelentéstől, a pletykák már elkezdtek képet alkotni arról, hogy mire számíthatunk.
50 ezer forint a Xiaomi Redmi Note 6 Pro

50 ezer forint a Xiaomi Redmi Note 6 Pro

2018.10.10
| (x)
A kínai gyártó újdonsága, a Redmi széria legújabb tagja most igazán jó áron szerezhető be.