Telefon, ami félóra alatt feltölt? IGEN!

2019.10.11| GsmArena
Címkék:

realme

,

x2

,

pro

,

superVOOC


A Realme október 15-én mutatja be az X2 Pro csúcsmobilt.

Oppo 2018 júniusában vezette be a SuperVOOC töltését a Find X Lamborghini Edition kiadással. Most ez a technológia elérte a Realme X2 Pro-t is. Annak érdekében, hogy megmutassák, mennyire gyors is ez a töltés, a gyártó egy videót tett közzé, amelyen a telefont 1%-ról 100%-ra töltik fel, csupán 30 perc és 53 másodperc alatt.

 

A Realme október 15-én mutatja be az X2 Pro csúcsmobilt. Az X2 nagyobb testvére Snapdragon 855+ chipsettel, 90Hz-es frissítési rátájú kijelzővel érkezik, azonban a tudáslista itt nem áll meg. A cég a kínai Twitteren elárulta, a panel akár 135Hz-ig húzható a még simább és gyorsabb, pontosabb érintési élmény érdekében.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Telefon, ami félóra alatt feltölt? IGEN!

A 135Hz-es frissítési rátát leginkább a játékosok élvezhetik majd ki, a játékélmény valóban új szintre lép, telefonon eddig nem látott minőséget kapnak a tulajdonosok. A mozgások még simábbak lesznek, legyen szó fps vagy gyorsasági, verseny játékról, mindben hatalmas segítség lesz. Ezen kívül a megjelenítőbe építenek egy ultragyors ujjlenyomat-olvasót – egészen pontosan a Realme X és a Realme X2 és XT utáni generációt –, amely a gyártó adatai szerint 0.23 század másodperc alatt felismeri az ujjlenyomatot és fel is oldja a készülékzárat.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei