Érkezőben az ultra olcsó okosóra!

2016.04.29| Gizmochina

A kínai Xiaomi hivatalosan is megerősítette a pletykákat, miszerint az idei év második felében okosórát mutat be.

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Május 10-én nagy bejelentés várható, ekkor érkezik az elvileg méretes phablet - amelyről egyébként az utóbbi időben egymásnak ellentmondó pletykákat is hallhattunk, illetve láthattunk -, a Xiaomi Mi Max, az új Xiaomi Mi Band 2 fitnesz tracker, végre kijelzővel - elvégre az elődök egyik nagy hátránya ennek a hiánya volt -, valamint a cég által évek óta folyamatosan fejlesztett és csinosított, immár MIUI 8 nevet kapott operációs rendszer, amely az OS legújabb variánsa lesz, extraként számos apró újítással készül a gyártó, ami a funkciókat illeti.

A friss pletykák szerint érkezőben van idén egy okosóra is a gyártótól, ebben a termékkategóriában egyelőre nincs ajánlata a Xiaominak, leszámítva a gyerekek számára kifejlesztett órát, amely egyébként a teljesen vicces 46 dolláros árcédulával ellátott. Az erről szóló híreket Liu De, a Xiaomi társ alapítója és alelnöke erősítette meg és azt is elárulta, 2016 második felére várható a leleplezés, ám pontosabb dátumot nem tudni még.

Liu azt is megemlítette, hogy nem kívánnak autót piacra dobni – mint a LeEco –, azonban komolyan érdeklődnek a rövid utazásokhoz használható termékek fejlesztése iránt, így nincs kizárva, hogy lesz majd Xiaomi elektromos bicikli vagy az egyensúlyunkkal irányítható guruló robot.





Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.