Érkezőben az ultra olcsó okosóra!

2016.04.29| Gizmochina

A kínai Xiaomi hivatalosan is megerősítette a pletykákat, miszerint az idei év második felében okosórát mutat be.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Május 10-én nagy bejelentés várható, ekkor érkezik az elvileg méretes phablet - amelyről egyébként az utóbbi időben egymásnak ellentmondó pletykákat is hallhattunk, illetve láthattunk -, a Xiaomi Mi Max, az új Xiaomi Mi Band 2 fitnesz tracker, végre kijelzővel - elvégre az elődök egyik nagy hátránya ennek a hiánya volt -, valamint a cég által évek óta folyamatosan fejlesztett és csinosított, immár MIUI 8 nevet kapott operációs rendszer, amely az OS legújabb variánsa lesz, extraként számos apró újítással készül a gyártó, ami a funkciókat illeti.

A friss pletykák szerint érkezőben van idén egy okosóra is a gyártótól, ebben a termékkategóriában egyelőre nincs ajánlata a Xiaominak, leszámítva a gyerekek számára kifejlesztett órát, amely egyébként a teljesen vicces 46 dolláros árcédulával ellátott. Az erről szóló híreket Liu De, a Xiaomi társ alapítója és alelnöke erősítette meg és azt is elárulta, 2016 második felére várható a leleplezés, ám pontosabb dátumot nem tudni még.

Érkezőben az ultra olcsó okosóra!

Liu azt is megemlítette, hogy nem kívánnak autót piacra dobni – mint a LeEco –, azonban komolyan érdeklődnek a rövid utazásokhoz használható termékek fejlesztése iránt, így nincs kizárva, hogy lesz majd Xiaomi elektromos bicikli vagy az egyensúlyunkkal irányítható guruló robot.



messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

2024.09.04
| 9to5mac
Az új iPhone 16 bemutatója előtt a CIRP egy friss tanulmányt tett közzé, amely rávilágít arra, hogy az iPhone-vásárlók többsége nem az új funkciók miatt frissít.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei