Xiaomi Max hirek és információk

Megjelent a kínai óriás mobil, itt a Xiaomi Mi Max

Megjelent a kínai óriás mobil, itt a Xiaomi Mi Max

2016.05.11
| Phone Arena
A kínai gyártó tegnap több készülék mellett hivatalosan is lerántotta a leplet a 6.44 colos Xiaomi okostelefonról.
Hivatali engedélyezésen a Xiaomi phablete

Hivatali engedélyezésen a Xiaomi phablete

2016.05.09
| Phone Arena
Most már tényleg biztosra vehetõ, hogy a Xiaomi Mi Max phablet igencsak méretes kijelzõt kap.
Érkezőben az ultra olcsó okosóra!

Érkezőben az ultra olcsó okosóra!

2016.04.29
| Gizmochina
A kínai Xiaomi hivatalosan is megerősítette a pletykákat, miszerint az idei év második felében okosórát mutat be.
Jön, jön! Xiaomi Mi Max

Jön, jön! Xiaomi Mi Max

2016.04.25
| GSM Arena
Láthattunk egy render képet a hamarosan érkező hatalmas telefonról, most pedig már a gyártó oldalán látható a Xiaomi Mi Max phablet.
Így néz ki az óriás Xiaomi Max

Így néz ki az óriás Xiaomi Max

2016.04.22
| GSM Arena
Egy render bukkant fel a hamarosan érkező igazi óriás mobilról, amely 6.4 colos megjelenítőt kap.
Szörnyeteg: 6.4 colos lehet az új Xiaomi Max

Szörnyeteg: 6.4 colos lehet az új Xiaomi Max

2016.04.18
| GSM Arena
A feltörekvõ kínai gyártó legújabb készüléke 6.4 colos megjelenítõt és a Max nevet kaphatja.

 

Olvassa el legfrissebb híreinket a mobiltelefonok világából. Követjük a fejleményeket a mobiltelefonok, tabletek, okosórák gyártóinál, illetve bemutatjuk a legújabb trendeket és a mobil kiegészítőket is. A telefongurun nem csak a legnagyobb gyártókat követjük, hanem igyekszünk lefedni a piac egészét, és a kisebb szolgáltatók, gyártókkal kapcsolatos híreket is szemlézzük szerte a világból. Célunk, hogy oldalainkon minden telefóniával kapcsolatos érdekességről számot adjunk. Természetesen tudjuk, hogy a látogatóink többségét a legnagyobb gyártók (pl. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) érdekli, de szeretnénk kielégíteni az igazi „geekek” érdeklődését is. Emellett rendszeresen bemutatjuk, azt is, hogy a legkeresettebb mobiltelefonok és kiegészítők, mint például a bluetooth headsetek, hol és mennyiért kaphatóak akciósan vagy nagyon olcsó áron.

Minden hírt ellátunk cimkékkel is, így könnyebben lehet megkeresni az adott témához, készülékhez kapcsolódó összes hírünket. Egyszerűen kattintson rá az adott cimkére, és már mutatjuk is az összes odavágó hírt.

A híreken túl olvassa el mobiltelefon tesztjeinket is, ahol hosszabban, több napon keresztül vizsgálják meg szakértő kollégáink az eszközöket, és utána írják le szakmai véleményüket. Amennyiben többet szeretne megtudni a telefonokról, érdemes még keresgélni a telefon adatbázisunkban is, amely a legnagyobb Magyarországon elérhető mobiltelefon, tablet és okosóra adatbázis, nagyon sok ezer készülékkel. Ezt az adatbázist heti rendszerességgel frissítjük.

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hírlevelek tartalmára is.
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei