Érkezik a Snapdragon 898 lapkakészlet

2021.11.05| GsmArena

A Xiaomi és a Motorola lehetnek az elsők, akik használni fogják az újonnan érkező Qualcomm chipsetet.

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Digital Chat Station szerint a telefongyártók közül a Xiaomi és a Motorola lesznek az elsők, akik a legújabb Snapdragon 898 lapkakészlettel rendelkező telefonokat dob majd piacra. A szivárgás szerint a Moto az év végére tervezi ennek a telefonnak a bevezetését.

Mindeközben az IceUniverse megosztotta a Snapdragon 898 chip Geekbench-en elért pontszámait. Körülbelül 15%-kal magasabbak, mint a Snapdragon 888-nak és 5%-kal kapott több pontot, mint a Snapdragon 888 Plus. Fontos figyelembe venni azt is, hogy ez a teszt még nem végleges hardveren futott, így még nagyobb teljesítményre lehet majd számítani.

A Qualcomm hagyományosan december első napjaiban dobja piacra az új zászlóshajó lapkakészletét. Az elmúlt három évben a Xiaomi vezérigazgatója ekkor szokta megerősíteni a lapkakészlet iránti elkötelezettségét. Mivel egyre több pletyka szól arról, hogy a Samsung jövő februárra halasztja a Galaxy S22 sorozatának a piacra dobását, így a Motorola megelőzheti a koreai versenytársát.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.