Bővül a Realme GT sorozat

2021.07.15| GsmArena

Két eltérő telefont osztottak meg a Realme GT Master Edition elnevezéssel.

A Realme GT Master Edition-ről a hónap elején már több szivárgás is szólt, illetve egy eddig ismeretlen RMX3366 modellszámmal rendelkező telefonról, amivel bővülni fog a Realme okostelefonjainak a listája.

A mai napon a cég marketing vezérigazgatója közzétett egy fényképet a telefonról, a Weibo oldalára, pedig egy videót töltött fel. Mind a két telefonról állítják, hogy a Realme GT Master Edition, azonban a két telefon kamerabeállítása minimálisan, de eltér.

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A két okostelefon közös vonásai közé tartozik a bőr hátlap, amit Naoto Fukusawa, japán formatervező tervezett. A hátoldalon három kamera kapott helyet, azonban az egyik el lett látva egy kettős LED-es vakuval is.

Korábbi szivárgások már feltárták, hogy a készüléket a Snapdragon 778G lapkakészlete fogja hajtani, egy 4300 mAh-es akkumulátorral fog rendelkezni, ami támogatja a 65 W-os gyors töltést. A kijelző egy AMOLED 120 Hz-es frissítési frekvenciájú panel lesz, ami 360 Hz-es érintéses mintavételi frekvenciával is bír. Jelenleg még nem lehet tudni, hogy mik lesznek a különbségek a két telefon között, de július 21-én kiderül.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Adategyeztetés online a Vodafone-nál

Adategyeztetés online a Vodafone-nál

2017.06.07
| Vodafone
Már a Vodafone-nál is elérhető a prepaid SIM kártyák online adategyeztetése
Mit tehetsz, ha elfelejtetted a lock screen mintát?

Mit tehetsz, ha elfelejtetted a lock screen mintát?

2016.01.14
| SamMobile
Sokakban felmerül, hogy vajon mit lehet tenni akkor, ha Samsung okostelefonján elfelejti a lezárt képernyõ feloldó jelszavát, kódját vagy a mintát. Szerencsére van megoldás.
Olyan olcsó a Redmi Note 8T, hogy csak kettőt vehetsz

Olyan olcsó a Redmi Note 8T, hogy csak kettőt vehetsz

2020.01.07
| (x)
Akciós a kínai gyártó egyik nagy sikerű modellje, eszméletlen jó áron szerezhető be a Redmi Note 8T.