Két telefonnal érkezik a Realme

2021.07.19| GsmArena

Július 21-én két Realme okostelefon fog debütálni, melyekről sok minden kiderült az utóbbi időkben.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A vállalat készen áll, hogy július 21-én bejelentse a Realme GT Master Edition sorozatát. A legfrissebb szivárgásból kiderült, hogy egyszerre két okostelefon kerül bemutatásra, melyek a GT Master Edition és a GT Explorer Master Edition készülékek lesznek. Pár nappal ezelőtt a cég megerősítette, hogy az utóbbi a Snapdragon 870 lapkakészletet fogja kapni, míg a GT Master Edition-t a szokásos Snapdragon 778 SoC fogja hajtani.

Két telefonnal érkezik a Realme

A kínai TENAA tanúsításából megtudtuk, hogy az RMX3366 modellkódú készülék a GT Explorer Master Edition lesz, amíg az RMX3361 a GT Master Edition. Az is kiderült, hogy a GT Explorer Master Edition 3,2 GHz-es nyolcmagos processzorral lesz ellátva és a Snapdragon 870 lapkakészlete fogja hajtani. A vállalat által megosztott képeken a telefon ívelt kijelzővel látható és a kijelzőjén egy notch helyezkedik el.

Két telefonnal érkezik a Realme

A Geekbench által már tudjuk, hogy a Master Edition 8 GB RAM-mal fog rendelkezni, illetve az egymagos teszten 766 pontot, a többmagoson pedig 2599 pontot tudhat magáénak. Az is megerősítést nyert, hogy az Android 11-et fogja futtatni. Pletykák szerint egy 6,43 hüvelykes AMOLED kijelzője lesz, a hátlapon lévő főkamera pedig 64 MP-es lesz. Ami az akkumulátort illeti, egy 4300 mAh-es egység várható 65 W-os gyors töltéssel.

Az Explorer modell némileg nagyobb, 6,55 hüvelykes AMOLED 120 Hz-es frissítési frekvenciájú kijelzővel lesz ellátva, azonban a főkamerája csupán 50 MP-es lesz IMX766 érzékelővel, ellenben az akkuja 4500 mAh-es. Az alap modell ára 462 dollár körül fog kezdődni.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Milyen gyakran cseréli a telefonját?


pár havonta
évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei