Bajok lehetnek a One UI 4.0 frissítéssel

2021.12.10| Sammobile

Az Android 12 komoly problémákat okoz egyes Galaxy Z Fold 3 és Z Flip 3 tulajdonosok számára

Néhány nappal ezelőtt a Samsung néhány országban kiadta az Android 12 frissítést a Samsung Galaxy Z Flip3 5G -hoz és a Samsung Galaxy Z Fold3 5G -hoz. Úgy tűnik azonban, hogy a frissítés mégsem stabil. Sok Galaxy Z Flip 3 és Galaxy Z Fold 3 felhasználó panaszkodott különféle problémákra, amióta telepítette a One UI 4.0 frissítést.

 

A dél-koreai felhasználók sok problémával szembesülnek legújabb, Android 12-t futtató összehajtható telefonjaikkal. A Samsung hivatalos fórumain egyes felhasználók azt állították, hogy a frissítés telepítése után a készülékük tönkrement. Mások szerint az eszközük helyreállítási módba lépett az új firmware telepítése után. Egyes felhasználók szembesültek a képernyő villogásával, a sötét móddal, a lassú teljesítménnyel és a Dual Messenger funkcióval, amely egyes alkalmazásoknál nem működik.

 

Néhány Galaxy Z Flip 3 és Galaxy Z Fold 3 felhasználó nem tud képernyőképeket készíteni, és nem használhat videostreamelő alkalmazásokat, például a Netflixet és a YouTube-ot. Mások még a kamerával kapcsolatos problémákkal is szembesültek, és a képek automatikusan törlődnek a galériából. Egyes egységek 60 Hz-es képernyő-frissítési frekvencián ragadtak, vagy rossz a hangminőség. Egy felhasználó még azt állította, hogy a telefon kameraalkalmazása nem működik a One UI 4.0 frissítés telepítése után.

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

 

A hírek szerint a Samsung úgy döntött, hogy ideiglenesen leállítja az Android 12 bevezetését a Galaxy Z Flip 3 és a Galaxy Z Fold 3 számára. A kritikus hibák kijavítása után a dél-koreai cég folytathatja az Android 12 alapú One UI 4.0 frissítést Dél-Koreában és a világ többi országában.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.