A Galaxy Z Fold 3 kamerája veri a Galaxy S21 Ultra-t!

2021.11.26| Sammobile

A Galaxy Z Fold 3 kamerája veri a Galaxy S21 Ultra-t a DxOMark szerint, pedig korábban az volt a világ legjobbja

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A Samsung Galaxy S21 Ultra 5G -jé a Samsung valaha volt legjobb okostelefonos kamerája. Rugalmas és megbízható, nagyon jó kép- és videóminőséget kínál. Még az Apple iPhone 13 Pro Max-ot is a lekörözi ultraszéles és a zoomteljesítményben. De a DxOMark szerint a Samsung Galaxy Z Fold3 5G még jobb kamerával rendelkezik, mint a Galaxy S21 Ultra.

 A Galaxy Z Fold 3 kamerája veri a Galaxy S21 Ultra-t!

A DxOMark a közelmúltban publikálta Galaxy Z Fold 3 kamera ismertetőjét, és 124 pontot kapott. Ez 1 ponttal magasabb, mint a Galaxy S21 Ultra Snapdragon változata, és három ponttal magasabb, mint az Exynos változaté. A DxOMark áttekintése szerint a Galaxy Z Fold 3 alacsonyabb zajszinttel rendelkezik állóképekben és videókban, mint a Galaxy S21 Ultra. Sőt, a Samsung zászlóshajó összecsukható okostelefonja láthatóan megbízhatóbb autofókusz-teljesítményt, valamivel jobb expozíciót, színeket és textúrát kínál.

 

A Galaxy S21 Ultra azonban többet ért el ultraszéles (48 pont) és zoom (98 pont) teljesítményében. A Galaxy Z Fold 3 ultraszéles kamerája 47, a teleobjektíve 79 pontot ért el. A Galaxy Z Fold 3 103 pontot ért el a videózásban, míg a Galaxy S21 Ultra 102 pontot.

 

A SAMMOBILE Tesztje alapján a Galaxy S21 Ultra (Exynos 2100 változat) valamivel jobban teljesített, több részletet, szélesebb dinamikatartományt és jobb élességet mutatott be a keretben. Még egy kicsit jobb szelfi kamerája is van. A Galaxy Z Fold 3 jobban teljesített az autofókusz és a gyenge megvilágítású videók terén, de telítettebb színeket örökített meg. A Sammobile tesztje arra következtetésre jutott, hogy a Galaxy S21 Ultra valamivel jobb és rugalmasabb kamerával rendelkezik, de a legtöbben elégedettek lennének a Galaxy Z Fold 3-mal is.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei