Végre bemutatták a Galaxy Z Fold 3-at

2021.08.12| GsmArena

Bemutatásra került a Samsung Unpacked eseményén a Galaxy Z Fold 3 okostelefon.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Samsung bemutatta az Unpacked eseményén a Galaxy Z Fold 3-at. A harmadik generációs Fold az első, amelyik megkapta az IPX8 besorolást, illetve a Galaxy S21 Ultra-t követően ez a készülék is támogatja az S Pen-t.

Végre bemutatták a Galaxy Z Fold 3-at

A Galaxy Z Fold 3 egy 7,6 hüvelykes dinamikus AMOLED, 120 Hz-es frissítési gyakoriságú panelt kapott. Ennél a zászlóshajónál is a szelfikamera a kijelző alá került. Az előlapi kamera egy 10 MP-es f/2,2 egységből áll. A teljes kijelzőt a Gorilla Glass Victus védi.

Végre bemutatták a Galaxy Z Fold 3-at

Az új okoskészüléket az 5 nm-es Snapdragon 888 lapkakészlet hajtja 12 GB RAM-mal és UFS 3.1 tárhellyel, hogy biztosítsa az Android 11 zavartalan működését. Hátlapi kamerák terén a Samsung nem volt valami újító, ugyanis nem történt túl sok változtatás a Galaxy Z Fold 2-höz képest. Három 12 MP-es kamerát kapott, melyek közül a főegység f/1,8-as rekesszel és OIS-szel dolgozik, a következő egy ultraszéles látószögű egység, amelynek f/2,2 a rekeszértéke, az utolsó kamera pedig egy 2x telefotó kamera f/2,4 objektívvel. Nem csak a kijelzőt, hanem a hátlapot is Gorilla Glass Victus borítja.

Végre bemutatták a Galaxy Z Fold 3-at

A cég egy Armor alumínium kerettel látta el, ami tartósabb, mint bármelyik másik alumínium keret, melyet a Samsung valaha gyártott. A Galaxy Z Fold 3 kompaktabb lett az elődjénél, mivel csökkentették a súlyát. A súlyán kívül az akkumulátor kapacitása is kisebb lett, ugyanis a Galaxy Z Fold 2 4500 mAh-es egysége helyett egy 4400 mAh-es akkut kapott, ami továbbra is 25 W-os vezetékes és 11 W-os vezeték nélküli töltésre képes.

Végre bemutatták a Galaxy Z Fold 3-at

A legnagyobb fejlesztés vitathatatlanul az S Pen támogatás. Három különböző szín közül lehet választani, melyek a Phantom Black, a Phantom Green és a Phantom Silver árnyalatok lettek. Hazánkban a Galaxy Z Fold 3 5G 256 GB-os modellje 699 990 Ft-os, az 512 GB-os változat pedig 729 990 Ft-os áron lesz kapható.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei