Promo anyagokon az új hajtogatható Samsungok

2021.05.03| Android Authority

Kiszivárgott a Samsung Galaxy Z Flip 3 és a Samsung Galaxy Z Fold 3 hivatalosnak tűnő anyagokon.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Samsung Galaxy Z Flip 3 és a Z Fold 3 körüli kiszivárogtatások már egy ideje elkezdődtek. A Twitter hírhozója által feltárt új anyag azonban valószínűleg sok eddig ismeretlen részletet tárt fel a két összecsukható modellről, különösen a Galaxy Z Flip 3-ról. A szivárgás promóciós fotókból áll a Samsung közelgő, összehajtható és összecsukható telefonjairól.

A Galaxy Z Flip 3-ról több mindent megtudunk, mivel a tipster a flipes telefon néhány adatait is bemutatja a marketing képei mellett. A Galaxy Z Flip 3 kiszivárgott promóciós fotói a Galaxy Z Flip-hez képest vastagabb, négyzetesebb eszközt mutatnak. Úgy tűnik, hogy az új telefon összecsukva jobban elrejti a rést, de még mindig látható egy kis hely köztük, így csukva nem teljesen lapos.

A készülék négy színben látható a kiszivárgott anyagban: fehér, lila, zöld és bézs. az előlapi kijelző lényegesen nagyobb lett, így egy teljes üzenet elolvasását is biztosítja majd. A telefon hátulján két kamerát is láthatunk, a fő és az ultraszéles egyaránt 12 megapixel felbontásúak. A Galaxy Z Flip 3 matt kerettel rendelkezik.

Promo anyagokon az új hajtogatható Samsungok

A telefon a Gorilla Glass Victus üvegvédelmet is megkapja az előző modellnél használt Gorilla Glass 6-hoz képest. Az ujjlenyomat-érzékelő várhatóan beépül a bekapcsoló gombba, akárcsak a meglévő Z Flip-en. A telefon állítólag továbbfejlesztett Flex móddal is rendelkezik, amely lehetővé teszi két alkalmazás egyidejű használatát.

Promo anyagokon az új hajtogatható Samsungok

A mód ezúttal sokkal több alkalmazást is támogathat. A tipster nem árul el ennyi mindent a Samsung Galaxy Z Fold 3-ról, de megmutatjuk a képeket amelyek a hátlap kialakítását, a hátsó kamerákat mutatják be, megemlítik a kijelző alatti szelfi kamerát és egyebeket.

Promo anyagokon az új hajtogatható Samsungok

A telefon nyilvánvalóan támogatja a 25 W-os gyors töltést, színek közül pedig szürke, fekete, fehér és bézs áll rendelkezésre. Korábbi hírek arra utaltak, hogy a Galaxy Z Fold 3 IP besorolást kaphat a víz és a porvédelem szempontjából. A Galaxy Z Flip 3 és a Z Fold 3 várhatóan júliusban mutatkozik be.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei