Augusztus 3-án mutatkozik be a OnePlus 10T

2022.07.21| Tech Radar
Címkék:

OnePlus 10T


A cég megerősítette, hogy következő zászlóshajója, a OnePlus 10T augusztus 3-án debütál egy New York-i rendezvényen.

A OnePlus 2019-es OnePlus 7T termékcsaládja óta ez az első alkalom, hogy a OnePlus fizikai bemutatót tart, bár nincs kétségünk afelől, hogy a világ minden tájáról élőben közvetítik mindazok számára, akik nem tudnak részt venni a bemutatón.

Az eddig hallott pletykák alapján ez a közelgő készülék valószínűleg megfizethetőbb lesz a OnePlus 10 Pro-hoz képest, ami jó, mivel az eszköz valójában nem egy nem Pro verzió mellé került.

A OnePlus egyben megerősítette a közelgő telefon tudásának egy részét, a jelek szerint Snapdragon 8 Plus Gen 1 lapkakészlettel fog rendelkezni, ami csúcskategóriás chip, mint a 10 Pro volt –, de a pletykák azt sugallják, hogy a márka a kijelzőn és a kamera részlegen olcsósít a költségek alacsonyan tartása érdekében.

A cég legtöbb telefonjához képest a OnePlus 10T modellről meglepően kevés részlet szivárgott ki, és továbbra is várjuk, hogy komolyabb pletykák lássanak napvilágot.

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Az sem segít, hogy a OnePlus szokatlanul szűkszavú volt az újdonsággal kapcsolatban. Általában hónapokig célozgat az új mobiljaira, de a 10T-ről nem sokat hallottunk. Ezt szem előtt tartva meglepődünk azon, hogy milyen hamar kezdődik a New York-i esemény.

Már csak két hét van hátra a bemutatóig, így a OnePlus még mindig prezentálhat néhány fontos részletet a telefonnal kapcsolatban.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


120Hz és 108MP, újabb pénztárcabarát Xiaomi jön

120Hz és 108MP, újabb pénztárcabarát Xiaomi jön

2020.11.05
| Phone Arena
A pletykák szerint a Xiaomi hamarosan piacra dobja az első büdzsé-barát telefont 120Hz-es kijelzővel és 108 megapixeles fő kamerával.
Most éri meg igazán OnePlust venni!

Most éri meg igazán OnePlust venni!

2023.02.10
| Telefonguru
Ahogy bemutatták a nemzetközi piacon is a OnePlus 11-et, úgy esett az ára az előző modelleknek. És ez jó.
Töltsd le! Ingyenes iGO Magyarország térképpel!

Töltsd le! Ingyenes iGO Magyarország térképpel!

2015.04.20
| iGO Szülinapp
Az iGO Navigation SzülinApp a legfrissebb Magyarország térképeket tartalmazza, és adatkapcsolat nélkül is mûködik, így nem kell aggódni az internethasználat miatt navigálás közben.
A Galaxy S22 Ultra nyerte 2022 legjobb nagy telefonja díját

A Galaxy S22 Ultra nyerte 2022 legjobb nagy telefonja díját

2022.12.29
| SamMobile
A Samsung az első okostelefon gyártók között volt, amely ebben az évben igazi csúcskategóriás okostelefont adott ki.