Most éri meg igazán OnePlust venni!

2023.02.10| Telefonguru

Ahogy bemutatták a nemzetközi piacon is a OnePlus 11-et, úgy esett az ára az előző modelleknek. És ez jó.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A OnePlus 10T és a OnePlus 10 Pro ára történelmi mélyponton van, ahogy év vége felé történt ez a 9-es szériával is, amikor is elképesztő 525 eurós áron is hozzá lehetett jutni. A OnePlus 10 Pro tavaly év elején került piacra, a OnePlus 10T pedig augusztusban, ám máris szabad szemmel jól látható kedvezményes áron lehet beszerezni az új modell érkezésének örömére.

Míg a OnePlus 10T mindig is viszonylag tisztességes árat kínált, mindig jobb, ha megtakaríthat egy kis pénzt. Ezúttal a OnePlus 11 bejelentése okán méretes kedvezményeket kapunk a 10T és a 10 Pro okostelefonra.

Most éri meg igazán OnePlust venni!

Miért érdemes most beszerezni a OnePlus 10T-t?

A OnePlus 10T meglehetősen nagy, 6,7 hüvelykes kijelzővel rendelkezik. Bár az okostelefon hátulján szép barázdák futnak a jobb fogás érdekében, egy szép új tokot is beszerezhet a OnePlus 10T-hez, amivel már így is rengeteg pénzt takarít meg.

Választhat a 128 és a 256 GB-os verzió között, bár az utóbbi további kicsivel többe kerül. Ne feledje, hogy nincs microSD-támogatás, így nem fogja tudni bővíteni a tárhelyet.

A telefon 50 MP-es kamerával és 4800 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amelyekkel gond nélkül átvészelhetik a napot. Összességében ez egy nagyszerű készülék, amely határozottan megéri az árát.

 

  • A OnePlus 10T 5G 669 euróba kerül a cég hivatalos weboldalán az eredeti 749 helyett 8+128 gigabájt összeállításban. A 16+256 gigabájtos verzióért 849 euró helyett 769 eurót kér el a cég.
  • Kicsit többet kell kicsengetni a OnePlus 10 Pro 5G modellért, ám a kedvezmény is nagyobb. A 8+128 gigabájtos modellért 999 euró helyett 849 eurót kér el a cég, míg a 12+256 gigabájtos változat 1099 euró helyett 949 eurót kóstál.

Érdemes vásárláskor a Buy gomb lenyomása előtt végigolvasni az ajánlatot, mert be lehet régi telefonunkat számítani náluk, appban vásárolva az APP30 kóddal 30% lejön a kiegészítők áraiból, tanulóknak külön kedvezmény jár, valamint értékelés esetében utólag 20% kedvezmény jár a tokokra és kábelekre. A bundle csomagok akár 55%-kal olcsóbban beszerezhetők a fenti két modellhez.

A OnePlus oldaláról a szállítás díjmentes 100 euró felett, nincs áfa, nincs vám, 15 napig kérdés nélkül visszaküldhető a készülék, ha mégse jött be (természetesen tökéletes állapot esetén), szóval érdemes meggondolni, a két tavalyi modell most igazán pénztárca-kímélő ajánlat.

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei