Most éri meg igazán OnePlust venni!

2023.02.10| Telefonguru

Ahogy bemutatták a nemzetközi piacon is a OnePlus 11-et, úgy esett az ára az előző modelleknek. És ez jó.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A OnePlus 10T és a OnePlus 10 Pro ára történelmi mélyponton van, ahogy év vége felé történt ez a 9-es szériával is, amikor is elképesztő 525 eurós áron is hozzá lehetett jutni. A OnePlus 10 Pro tavaly év elején került piacra, a OnePlus 10T pedig augusztusban, ám máris szabad szemmel jól látható kedvezményes áron lehet beszerezni az új modell érkezésének örömére.

Míg a OnePlus 10T mindig is viszonylag tisztességes árat kínált, mindig jobb, ha megtakaríthat egy kis pénzt. Ezúttal a OnePlus 11 bejelentése okán méretes kedvezményeket kapunk a 10T és a 10 Pro okostelefonra.

Most éri meg igazán OnePlust venni!

Miért érdemes most beszerezni a OnePlus 10T-t?

A OnePlus 10T meglehetősen nagy, 6,7 hüvelykes kijelzővel rendelkezik. Bár az okostelefon hátulján szép barázdák futnak a jobb fogás érdekében, egy szép új tokot is beszerezhet a OnePlus 10T-hez, amivel már így is rengeteg pénzt takarít meg.

Választhat a 128 és a 256 GB-os verzió között, bár az utóbbi további kicsivel többe kerül. Ne feledje, hogy nincs microSD-támogatás, így nem fogja tudni bővíteni a tárhelyet.

A telefon 50 MP-es kamerával és 4800 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amelyekkel gond nélkül átvészelhetik a napot. Összességében ez egy nagyszerű készülék, amely határozottan megéri az árát.

 

  • A OnePlus 10T 5G 669 euróba kerül a cég hivatalos weboldalán az eredeti 749 helyett 8+128 gigabájt összeállításban. A 16+256 gigabájtos verzióért 849 euró helyett 769 eurót kér el a cég.
  • Kicsit többet kell kicsengetni a OnePlus 10 Pro 5G modellért, ám a kedvezmény is nagyobb. A 8+128 gigabájtos modellért 999 euró helyett 849 eurót kér el a cég, míg a 12+256 gigabájtos változat 1099 euró helyett 949 eurót kóstál.

Érdemes vásárláskor a Buy gomb lenyomása előtt végigolvasni az ajánlatot, mert be lehet régi telefonunkat számítani náluk, appban vásárolva az APP30 kóddal 30% lejön a kiegészítők áraiból, tanulóknak külön kedvezmény jár, valamint értékelés esetében utólag 20% kedvezmény jár a tokokra és kábelekre. A bundle csomagok akár 55%-kal olcsóbban beszerezhetők a fenti két modellhez.

A OnePlus oldaláról a szállítás díjmentes 100 euró felett, nincs áfa, nincs vám, 15 napig kérdés nélkül visszaküldhető a készülék, ha mégse jött be (természetesen tökéletes állapot esetén), szóval érdemes meggondolni, a két tavalyi modell most igazán pénztárca-kímélő ajánlat.

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei