AirPods utánzat a Baseustól

2019.12.12| (x)
Címkék:

Cafago

,

akció

,

füles

,

Baseus


Vezeték nélküli, Bluetoothos Baseus fülesre kaptunk kupont.

 További friss Telefongurus hírek erre!

A Cafago leakciózta a fülest, amely első ránézésre leginkább az Apple AirPods fülhallgatójára hasonlít kialakításában és tudásában egyaránt. A Baseus Encok W01 TWS füles Bluetooth 5.0-tel kapcsolódik telefonhoz, egy darab vagy akár a pár egyszerre is használható természetesen attól függően, hogy zenére vagy beszélgetésre kapcsoljuk be. Mindkét darab mikrofonnal és zajszűréssel is rendelkezik a tökéletes hangzás érdekében, azonban méretben különbözik az Apple megoldásától, ugyanis mindössze 1.5 cm hosszú, így kevésbé hasonlít egy elektromos fogkefe fejére.

105 fokos szögben érkezik a zene a fülekre, így biztosítva a lehető legjobb hangzást. A párosítás gyors és egyszerű, a 2000 mAh-s töltődoboz segítségével sokszor feltölthetők a fülbe dugós részek 60 mAh-s telepei, egyszeri feltöltéssel 6-7 óra működést ígér a pár és ehhez jön még a tok töltöttsége. Az Encok W01 igazán pici és mindössze 5 grammot nyom a mérlegen darabja.

A Cafago kínálatában most a Baseus Encok W01 TWS fülhallgató majdnem féláron, 30.74 dolláros áron kapható a fekete és a fehér változat is. Sajnos kínai raktárból küldik, így a karácsonyfa alá már nem biztos, hogy megérkezik, de ugye nálatok is van, akinek januárban van névnapja vagy születésnapja? Akinek mégis sürgős, érdemes lehet a Priority Shippinget választani, 10.83 dolláros felárért, 4-7 munkanapon belüli szállítást ígér a cég.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.