A Samsung több mint 500 millió régi telefonjára küld frissítést

2022.08.24| SamMobile

A hivatalosan már nem támogatott maroknyi régi Galaxy okostelefon frissítését a hónap elején frissítették, de ez még csak a kezdet volt.

Mint kiderült, a Samsung hasonló firmware frissítést adott ki kritikus GPS-javításokkal több millió más elöregedő Galaxy telefonhoz, köztük a Galaxy S5 Neo-hoz, a Galaxy Alpha-hoz, a Galaxy S6 sorozathoz és a Galaxy A7-hez (2018).

A Galaxy Note 8, a Galaxy S7 és a Galaxy S8 többi legújabb frissítéséhez hasonlóan a Samsung régebbi Galaxy telefonjaihoz készült legújabb szoftverkiadás megoldja a GPS-kapcsolattal és a stabilitással kapcsolatos problémát.

A Samsung nem fejtette ki a pontos okot a régi Galaxy telefonok firmware frissítésének új hulláma mögött, de a vállalat felfedezhetett egy biztonsági hibát, amelyet javítani kell. Bárhogy is legyen, a Samsung gyakorlatilag több százmillió elöregedő Galaxy okostelefonhoz vezeti be a frissítést, és ez nem kis vállalkozás.

A most frissítést kapó modellek közül van, ami 2015-ben jelent meg, az Alpha pedig még régebbi, 2014-es! Ez volt a Samsung első okostelefonja, amely prémium külső dizájnt kapott alumínium vázzal.

Fontos részlet, hogy ezek a frissítések nem tartalmazzák a legújabb biztonsági javítást. A keylog csak a GPS-stabilitási fejlesztéseket említi, bár a hivatalos változásnapló szerint a Galaxy S6 sorozat további eszközstabilitási fejlesztéseket és javításokat is élvezhet a teljesítménynövekedés mellett.

 

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.