GPS hirek és információk

Tilos az amerikai katonáknak a GPS használata

Tilos az amerikai katonáknak a GPS használata

2018.08.08
| PhoneArena
A népszerű fitnesz appok után a Pengaton a GPS használatát is betiltotta az amerikai katonák számára.
Hordható kütyük az Alcateltől

Hordható kütyük az Alcateltől

2017.04.08
| Alcatel
Megjelent a MOVE TIME Smartwatch, a MOVE TIME Track & Talk Watch, és a MOVE TRACK GPS Tracker.
30 új pályával bõvült a csak Magyarországon eddig már 130 ezer embert megmozgató Sea Hero Quest mobiljáték

30 új pályával bõvült a csak Magyarországon eddig már 130 ezer embert megmozgató Sea Hero Quest mobiljáték

2016.06.21
| Telekom
Másfél hónapja jelentette be új mobiljátékát a Telekom, amellyel a demenciakutatást kívánja szolgálni, és mára több mint egymillióan játszanak nap mint nap a Sea Hero Quest nevû mobiljátékkal.
Biztonságos bringa a Vodafone-tól

Biztonságos bringa a Vodafone-tól

2015.10.15
| Vodafone
Hamarosan megkezdõdik a Vodafone M2M technológiájára épülõ Velotrack biztonsági rendszerrel szerelt kerékpárok sorozatgyártása - jelentette be Antal Csaba, a Velotrack projekt tulajdonosának, a Hargamon Kft.-nek az üzletfejlesztési vezetõje.
Beszáll az autózásba a Simple

Beszáll az autózásba a Simple

2015.03.13
| Simple
Az alkalmazás hat szolgáltatása mellé érkezik a Parkolás és az e-Matrica funkció.
Biciklis nyomkövető okostelefonnal

Biciklis nyomkövető okostelefonnal

2014.11.06
| Vodafone
A Vodafone Magyarország és partnere, a Hargamon Kft. a több milliósra rugó kerékpáros társadalomnak kínál 2015 tavaszától közösségi nyomkövető alkalmazást.
Komoly kijelző gond az új Nexus 7-tel

Komoly kijelző gond az új Nexus 7-tel

2013.08.14
| BGR
A csak egyszerűen új Nexus 7-ként emlegetett táblagéppel újabb gondok adódtak, amely még zavaróbb az előzőnél.
Gond van az új Google Nexus 7 táblával

Gond van az új Google Nexus 7 táblával

2013.08.09
| Phone Arena
Egyre több fórumon üti fel a fejét a legújabb Google Nexus 7 táblagéppel kapcsolatos GPS gond.
GPS hibák Jelly Bean frissítés után

GPS hibák Jelly Bean frissítés után

2012.07.24
| Übergizmo
Újabb hiba adódott az Android rendszerrel kapcsolatban, ezúttal a Galaxy Nexus Android 4.1 Jelly Bean frissítése után akadnak gondok a GPS-szel.
Megújult a Waze androidos navigáció

Megújult a Waze androidos navigáció

2012.02.01
| Into Mobile
A Waze navigációt hazánkban sajnos nem használják túl sokan, pedig rendkívül sokat segíthetnének vele egymásnak az autósok.

 

Olvassa el legfrissebb híreinket a mobiltelefonok világából. Követjük a fejleményeket a mobiltelefonok, tabletek, okosórák gyártóinál, illetve bemutatjuk a legújabb trendeket és a mobil kiegészítőket is. A telefongurun nem csak a legnagyobb gyártókat követjük, hanem igyekszünk lefedni a piac egészét, és a kisebb szolgáltatók, gyártókkal kapcsolatos híreket is szemlézzük szerte a világból. Célunk, hogy oldalainkon minden telefóniával kapcsolatos érdekességről számot adjunk. Természetesen tudjuk, hogy a látogatóink többségét a legnagyobb gyártók (pl. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) érdekli, de szeretnénk kielégíteni az igazi „geekek” érdeklődését is. Emellett rendszeresen bemutatjuk, azt is, hogy a legkeresettebb mobiltelefonok és kiegészítők, mint például a bluetooth headsetek, hol és mennyiért kaphatóak akciósan vagy nagyon olcsó áron.

Minden hírt ellátunk cimkékkel is, így könnyebben lehet megkeresni az adott témához, készülékhez kapcsolódó összes hírünket. Egyszerűen kattintson rá az adott cimkére, és már mutatjuk is az összes odavágó hírt.

A híreken túl olvassa el mobiltelefon tesztjeinket is, ahol hosszabban, több napon keresztül vizsgálják meg szakértő kollégáink az eszközöket, és utána írják le szakmai véleményüket. Amennyiben többet szeretne megtudni a telefonokról, érdemes még keresgélni a telefon adatbázisunkban is, amely a legnagyobb Magyarországon elérhető mobiltelefon, tablet és okosóra adatbázis, nagyon sok ezer készülékkel. Ezt az adatbázist heti rendszerességgel frissítjük.

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hírlevelek tartalmára is.
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei