A OnePlus vezérigazgatója mutatott OP8 Pro éjszakai tesztfotókat

2020.04.09| GSM Arena
Címkék:

OnePlus 8 Pro


A OnePlus 8 Pro igazgatója, Pete Lau tett közzé fotókat, melyeket a OnePlus 8 Proval készítettek.

A OnePlus új szériájának erősebb tudású darabja, a 8 Pro 48 megapixeles hátlapi fő kamerával érkezik, azonban nem egyszerűen ez számít, hanem az, hogy a pixelek nagyobbak a konkurens zászlóshajók által használtaknál.

Pete Lau megosztott kétszer két képet, ahol az éjszakai kamerafotókat „más csúcsmobiléval” lehet összehasonlítani, szándékosan nem nevezték meg a modellt. Az ultraszéles fotó 12 megapixel felbontású, köszönhetően a pixel összevonásnak, tehát 48 megapixel esetén négy pixelből készít egyet a kiváló minőség és a több fény miatt. A OnePlus 8 Pro által készített fotó látványosan több részletet mutat a fotó sötétebb részein, bár tény, hogy erősen átdolgozottnak is tűnik.

 

A következő pár fotót teleobjektívvel lőtték, itt a felbontás 3 megapixel körül lehet, míg a zoom kamera 8 megapixeles, ez is a pixel binning, valamint a digitális zoom, plusz az éjszakai mód miatt lehet.

Pete Lau egy videót is közzétett, amit a OnePlus 8 Proval lőttek, a háttérben a nap látható, így kiválóan vizsgálható a kamera dinamikus tartománya, valamint a stabilizációs képességeket is. Jövő héten érkezik a OnePlus 8 és a OnePlus 8 Pro.

 

 

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.