A Google Térképen is rendelhetsz taxit

2018.10.03| Taxify

Már a Google Térképen keresztül is elérhető a Taxify.

Mától Taxify taxit is rendelhetünk a Google Térkép útvonaltervezőjében. Az új bővítmény várható utazási időt és viteldíjat is számol majd az utasoknak. A Taxify világszerte több mint 15 országban, köztük Magyarországon is, egyidőben startol a Google Térképen.

Az új opció a Google Térkép alkalmazáson belül érhető el Androidos és iOS okostelefonokon egyaránt. A célállomás kiválasztása után, a javasolt utazási módokra kattintva, a már ismerős autó, tömegközlekedés, gyalogos és kerékpározás opciók mellett a fuvarikont választva jutunk el a Taxify bővítményhez. Ezen a fülön arról is kapunk információt, hogy milyen közel van a legközelebbi autó, és még egy hozzávetőleges díjat is számol nekünk az alkalmazás. A fuvart lefoglalni már a Taxify alkalmazáson belül lehet, így először ezt kell installálnia az okostelefonjára annak, aki még nem töltötte le.

“Az, hogy a Taxify mától a Google térképen elérhető opciók egyike, nagyban megkönnyíti az optimális utazási mód kiválasztását. A felhasználók gyorsan összehasonlíthatják a közlekedési eszközöket az érkezési idő és az utazási díjak alapján, ami segít nekik pénzt és időt spórolni” – nyilatkozta Dmitri Pivovarov, a Taxify termékmenedzsere.

A Taxify-ról

 További friss Telefongurus hírek erre!

A Taxify vezető európai utazásmegosztó szolgáltató, amely utasok és sofőrök millióit köti össze világszerte, könnyebbé, gyorsabbá és megbízhatóbbá téve ezzel az utazást. A Taxify-t 2013-ban alapította Markus Villig, amely napjainban a leggyorsabban növekvő utazásmegosztó szolgáltatás Európában és Afrikában, a befektetői között található a Daimler, a Didi Chuxing, valamint a Korelya Capital és a TransferWise társalapítója, Taavet Hinrikus is. A Taxify-t világszerte több, mint 25 országban 15 millióan használják.

 

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    2024.04.03
    | SamMobile
    A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    2024.04.15
    | PhoneArena
    Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    2024.03.21
    | Phone Arena
    Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    2024.03.21
    | SamMobile
    A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.