A szöveges üzenetben küldött meztelen képek automatikusan elmosódhatnak az iOS 17-ben

2023.06.09| Phone Arena
Címkék:

iOS 17

,

meztelen

,

nude


Az Apple megváltoztatja bizonyos szavak és képek küldésének és fogadásának módját az iOS 17-ben.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Az egykor erősen kritizált automatikus javítás funkció az iOS 17-ben lehetővé teszi, hogy a valódi f-szót használd, ahelyett, hogy valami kevésbé cifrára javítanád. Craig Federighi, az Apple szoftverfejlesztésért felelős vezető alelnöke elmondta: "Azokban a pillanatokban, amikor csak egy “olyan” szót akarsz beírni, a billentyűzet ezt is meg fogja tanulni".

A mesterséges intelligenciának és a gépi tanulásnak köszönhetően az iOS virtuális QWERTY-je látni fogja, hogy szereted használni az "f-szót", és hozzáadja a szókincsedhez. Igen, ez egy olyan pillanat, amire büszke lehetsz. 

A szöveges üzenetben küldött meztelen képek automatikusan elmosódhatnak az iOS 17-ben

Az iOS 17-ben az Apple figyelmeztetni fog, ha valaki úgy dönt, hogy meztelen képet küld neked. Az új, érzékeny tartalom figyelmeztetés átvizsgálja a szöveges képeket, és ha meztelenséget észlel, a kép elmosódik. Ha ez ismerősen hangzik, az azért van, mert az Apple az iOS 15.2-ben hozzáadta a Kommunikációs biztonság nevű funkciót, amely elmosódottá tette a gyerekeknek küldött ilyen fotókat, bár továbbra is meghagyta a kép megtekintését lehetővé tevő opciót. Az iOS 17-ben ez a funkció a felnőtteket célozza meg, akiknek szintén lehetőségük lesz a védő homály kikapcsolására.

Érdekesség, hogy a felnőtteket illetően a funkció alapértelmezés szerint ki van kapcsolva, ami azt jelenti, hogy be kell kapcsolni, hogy ezek a képek automatikusan elmosódjanak a fiókodon, miután telepítetted az iOS 17-et. Az Apple arra is felhívja a figyelmet, hogy az érzékeny tartalmakra vonatkozó figyelmeztetések az eszközön kerülnek kiadásra. A vállalat szerint: "A Kommunikációs biztonsághoz hasonlóan az Érzékeny tartalomra figyelmeztetés esetében is minden kép- és videófeldolgozás az eszközön történik, így az Apple nem fér hozzá a tartalomhoz".

A szöveges üzenetben küldött meztelen képek automatikusan elmosódhatnak az iOS 17-ben

Az iPhone XR, XS, XS Max és újabb iPhone készülékkel rendelkezők (beleértve az iPhone SE 2. és 3. generációs modelleket is) az iOS 17 Developer Beta-t a Beállítások > Általános > Szoftverfrissítések > Béta frissítések > iOS 17 Developer Beta menüpont alatt telepíthetik. Így bárki, akinek kompatibilis iPhone-ja van, ingyenesen telepítheti az iOS 17 Developer Beta-t. 

Csak azzal kell tisztában lenni, hogy a szoftver rendkívül instabil lesz. És győződj meg róla, hogy a béta telepítése előtt biztonsági mentést készítettél az adataidról, arra az esetre, ha idő előtt ki akarsz lépni a programból, ami az iPhone adatainak törlésére kényszerít.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokVége a MIUI-nak?

Vége a MIUI-nak?

2023.10.10
| GSM Arena
Azt pletykálják, hogy a Xiaomi véget vet a MIUI androidos szoftvercsomagnak és más lesz helyette.
Tényleg hatalmas Black Friday akciók a OnePlusnál

Tényleg hatalmas Black Friday akciók a OnePlusnál

2023.11.18
| OnePlus
A OnePlus sem maradt ki a Black Friday akciókból, több telefonját és számos kiegészítőt akciózik éppen.
Apple iPhone 16 Pro: minden, amit eddig tudunk

Apple iPhone 16 Pro: minden, amit eddig tudunk

2023.11.30
| 9to5 Mac
Jön az iPhone 16 Pro és az iPhone 16 Pro Max. Annak ellenére, hogy még mindig hónapok választják el a hivatalos bejelentéstől, a pletykák már elkezdtek képet alkotni arról, hogy mire számíthatunk.
Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

2023.10.26
| Phone Arena
Ha tétovázott a Samsung nemrégiben kiadott Galaxy Watch6-jának megvásárlása mellett, mivel a tavalyi Galaxy Watch5-höz képest viszonylag kevés jelentős frissítést kapott, a jövő évi Galaxy Watch7-ről szóló mai jelentés nagy valószínűséggel növelni fogja ezt a vonakodást.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Rohamosan terjed a mobilos fizetés? Ön már az okoseszközével fizet?


Nem
Igen Apple Pay-jel
Igen Google Pay-jel
Igen banki alkalmazássalKorábbi szavazások eredményei