A Samsung részletezi a One UI 6 mellett érkező új Good Lock 6 funkciókat

2023.09.27| Android Central
Címkék:

One UI 6

,

Good Lock 6


A Samsung bejelentette, hogy a Good Lock 6 okosító szoftvercsomag a One UI 6 mellett érkezik.

A Samsung a közelgő nagy Good Lock 6 frissítésről ad hírt, ami a jelek szerint kicsit más lesz, mint ahogyan azt eredetileg gondoltuk. Egy közösségi fórumbejegyzés szerint a vállalat azt állítja, hogy a Good Lock 6 úton van, de némi fejlesztési ellenállásba ütközött.

Mivel a One UI 6 (Android 14) mellé új funkciókör érkezik, a Samsung fejlesztői az Android szoftver frissítése miatt a Good Lock működésében összetettséggel találkoztak. Ezt szem előtt tartva a koreai OEM azt tervezi, hogy csökkenti az új funkciók mennyiségét a Good Lock általános szerkezetének stabilizálása érdekében.

A Samsung részletezi a One UI 6 mellett érkező új Good Lock 6 funkciókat

Ettől függetlenül a Samsung a lehető legtöbb új funkciót készítette elő és csomagolta a Good Lock 6-ba, és ezek a részletek a következők (lefordítva):

  • Az alkalmazások telepítéséhez szükséges lépések számának csökkentése az áruházba való átlépéskor, hogy a felhasználók könnyen és gyorsan telepíthessék azokat.
  • Edge lighting +, "Edge lighting +", amely korábban csak a Galaxy foldable készülékeken volt elérhető, komolyan (több készülékre) fog bevezetésre kerülni.
  • Hangasszisztens: a hangerőpanel dekorálása csak a színválasztással történik, tehát várhatóan különböző hatások és vezérlési módszer változások révén is változásokat hozhatunk, így új dekorációs hatásokban gyönyörködhetünk majd.
  • A Wonderland, amely egyedi zárolási képernyő hatással változott, új áttűnési hatásokat készít elő az AOD és a zárolási képernyő/kezdőképernyő közötti áttérés során. 
  • További részletes információkat készítenekelő arról, hogy miért nem szólalnak meg az értesítések a Nicecatch segítségével.
  • A koreai felhasználók a 6.0-s frissítéstől függetlenül is kapnak egy új modult, a "Dropship Ride Together"-t.

A Good Lock 6-hoz néhány változás érkezik, amelyek sajnálatos késéseket szenvedtek el. Ez az HomeUp és a Theme Park esetében igaz, amelyek problémákat mutattak a alapértelmezett Android kezdőképernyővel és kényelmetlen telepítési idővel. A Samsung szerint mindkét modult frissítik a problémák kijavításához az One UI 6 után, bár időkeretet nem adtak meg.

A Samsung részletezi a One UI 6 mellett érkező új Good Lock 6 funkciókat

Végül a vállalat hozzáteszi, hogy az LockStar és az Clock Face integrálását tervezi a zárolási képernyőbe a 6.1-es frissítés során. Emellett a Kids Cafe lehetőséget fog kapni a felhasználók számára, hogy a billentyűzet gesztusvezérlést és a koppintások hangját a frissítés során meghatározhassák.

Ezek a funkciók és változások betekintést nyújtanak abba, hogy mi várható a Samsung Good Lock alkalmazásban, azonban az azonnali jövőnk az One UI 6. A vállalat nemrég kiadta a negyedik bétaverziót az Egyesült Államokban és Indiában tesztelőknek, amely több hibát is kijavított egy 1 GB-os letöltési méretben.

Az One UI 6 valószínűleg először a Galaxy S23 sorozaton és a legújabb hajlítható készülékeken fog megjelenni, mielőtt számos korábbi generációs eszközre kerülne. Miután ez megtörténik, valószínűleg a Good Lock 6 is elérhetővé válik, attól függően, hogy az első nagy szoftverfrissítés mennyire és milyen gyorsan halad.

 

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei